Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επίθεση από νεαρούς θαυμαστές του δέχτηκε χτες το βράδυ ο Γιάνης Βαρουφάκης

Αναδημοσίευση από pitsirikos

Επίθεση από νεαρούς θαυμαστές του δέχτηκε χτες το βράδυ ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ δειπνούσε σε εστιατόριο στα Εξάρχεια μαζί με τη σύζυγό του.

Περισσότερα από 30 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόριο που δειπνούσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ζητώντας του επίμονα αυτόγραφα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκε να βγει από το εστιατόριο, και, επειδή δεν είχε αυτόγραφα, υπέγραψε στα χέρια και στα μάγουλα των θαυμαστών του.

Στη συνέχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε μια δωρεάν διάλεξη στους νεαρούς θαυμαστές του, οι οποίοι είναι άσχετοι με τα οικονομικά αλλά είναι διψασμένοι για μάθηση.

Κάποιοι από τους νεαρούς παραπονέθηκαν στον Γιάνη Βαρουφάκη που δεν έχει ούτε ένα μπάτσο για ασφάλεια -αφού ήθελαν να δείρουν κάποιον για να μην πάει χαμένη η βραδιά- αλλά ο Βαρουφάκης τους είπε πως δεν χρειάζεται ασφάλεια γιατί είναι σφίχτερμαν και τους δέρνει όλους μόνος του.

Ένας νεαρός παραπονέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη επειδή δεν πλάκωσε στα μπουνίδια τον Ντάισελμπλουμ -δεν ήξερε πως τα κορίτσια δεν τα χτυπάμε ποτέ-, ενώ ένας άλλος διαμαρτυρήθηκε στον Βαρουφάκη επειδή γράφει το όνομά του με ένα «ν», και του είπε πως θα έπρεπε να το γράφει με τρία «γ», αφού είναι γαμάτος .

Στη συνέχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέβασε όλους τους θαυμαστές του πάνω στη μηχανή του και πήγε και τους κέρασε σουβλάκια στον Κάβουρα για να στανιάρουν, ενώ, παράλληλα, τους έλεγε και ιστορίες από τα αξέχαστα γεγονότα του Χημείου, που αυτοί δεν τα ξέρουν, γιατί ήταν αγέννητοι τότε και νομίζουν πως τα Εξάρχεια ήταν πάντα αυτό το ξενέρωμα που είναι σήμερα.

Μετά, ο Γιάνης Βαρουφάκης πέταξε με τους ιπτάμενους αναρχικούς πάνω από τα Εξάρχεια, και τους έδειξε πώς να στρίβουν χωρίς να βγάζουν φλας.

Καθεστωτικά ΜΜΕ υποστήριξαν πως ο Γιάνης Βαρουφάκης προπηλακίστηκε από αναρχικούς στα Εξάρχεια αλλά αυτά είναι ψέματα, γιατί όλοι ξέρουμε πως οι αναρχικοί δεν πάνε ποτέ τριάντα εναντίον ενός, αφού αυτό το κάνουν μόνο οι φασίστες. Έτσι, δεν είναι;

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τσιπ
Από την «Αννούλα» του ΠΑΣΟΚ στη Ήρα του Τσίπρα - Ποια είναι η 10χρονη Ήρα που έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρουσίαση του ΕΛΑΣ
Το παρασκήνιο με το κορίτσι στην εξέδρα του Θησείου και η ιστορική σύγκριση με την «Αννούλα» του ΠΑΣΟΚ
Από την «Αννούλα» του ΠΑΣΟΚ στη Ήρα του Τσίπρα - Ποια είναι η 10χρονη Ήρα που έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρουσίαση του ΕΛΑΣ
δασκαλα
Λιποθυμία δασκάλας σε σχολείο της Αθήνας - Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν εξάντληση και υπερεργασία
Συναγερμός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: Δασκάλα έχασε τις αισθήσεις της εν ώρα υπηρεσίας σε ολοήμερο της Αθήνας
Λιποθυμία δασκάλας σε σχολείο της Αθήνας - Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν εξάντληση και υπερεργασία
kafsonas.jpg
Κλιματική αλλαγή στην Ευρώπη: Γιατί η γηραιά ήπειρος θερμαίνεται με διπλάσιο ρυθμό από τον πλανήτη
Φαινόμενο «θερμικού θόλου»: Η νέα κλιματική κανονικότητα με πρόωρους καύσωνες στην Ευρώπη
Κλιματική αλλαγή στην Ευρώπη: Γιατί η γηραιά ήπειρος θερμαίνεται με διπλάσιο ρυθμό από τον πλανήτη