Thumbnail
Εμφανίστηκε στην αστυνομία άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης Άνι από τη Βουλγαρία, καθώς εμφανίστηκε άνδρας από τη Βουλγαρία που ισχυρίζεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού.  

 Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο άνδρας αυτός εμφανίστηκε στο τμήμα ανηλίκων της  ΓΑΔΑ αργά το βράδυ και κατέθεσε για την υπόθεση ανατρέποντας τους ισχυρισμούς της μητέρας. 

  Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η αστυνομία εκτιμά ότι η μητέρα της μιρκής έχει πέσει σε αντιφάσεις.   Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της Άνι σε σπίτια σε διάφορα σημεία της Αθήνας. 

  Το παιδί έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Εχει καταγωγή από τη Βουλγαρία και είναι αγνώστου πατρός. Την εξαφάνιση της μικρής κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και από τότε έχει ξεκινήσει η έρευνα προς πάσα κατεύθυνση. 

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα, η ίδια είχε παραδώσει το παιδί της σε μια φίλη της και συμπατριώτισσά της, επειδή ήθελε να πάει για λίγες μέρες στη Βουλγαρία. Οταν επέστρεψε, η φίλη τής δήλωσε ότι έβγαλε βόλτα το παιδί και το... έχασε!

 Αίσθηση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η μητέρα δεν γνωρίζει παρά το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύτηκε το 4χρονο κοριτσάκι της.

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Lifo.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2025: Η μαθήτρια που πέτυχε το «απόλυτο 20» στην Οικονομία και πάει για ΑΣΟΕΕ

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

elme_peiraia
Πειθαρχικά: Στο «σκαμνί» δύο εκπαιδευτικοί για συμμετοχή σε απεργία
Καταγγέλλει ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης η ΕΛΜΕ Πειραιά - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025
Πειθαρχικά: Στο «σκαμνί» δύο εκπαιδευτικοί για συμμετοχή σε απεργία
καθηγητής ΕΠΑΛ στέκεται σε μέσα σε σχολική τάξη
«Οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ βρισκόμαστε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με έναν παράτυπο “εθελοντισμό” του Ιουλίου»
Καταπέλτης η ΕΛΤΕΕ για το Υπουργείο Παιδείας - Απαξίωση της τεχνικής εκπαίδευσης, επαναλαμβανόμενη «θεσμική κακοποίηση» των εκπαιδευτικών
«Οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ βρισκόμαστε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με έναν παράτυπο “εθελοντισμό” του Ιουλίου»
opekepe-skandalo
Σκάνδαλο δίχως τέλος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» καίνε συνεργάτες υπουργών και παράγοντες από την Κρήτη
Συνομιλίες αποκαλύπτουν πιέσεις προς τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ για επανελέγχους υπέρ «φιλικών προσώπων» με κομματικές διασυνδέσεις, ενώ γίνεται λόγος...
Σκάνδαλο δίχως τέλος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» καίνε συνεργάτες υπουργών και παράγοντες από την Κρήτη