Υπουργείο Παιδείας: Νέο σχέδιο για τη στέγαση εκπαιδευτικών σε νησιά και ορεινές περιοχές

Κοινωνία 0

Σκέψη του Δήμου Αθηνών για απόσυρση κάδων γύρω από το Πολυτεχνείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Απόσυρση κάδων γύρω απο το Πολυτεχνείο λόγω των επεισοδίων εξετάζει ο Δήμος Αθηνών

Τη σκέψη του να αποσύρει τους κάδους απορριμάτων από τις οδούς Τοσίτσα, Πατησίων, Μπουμπουλίνας και Στουρνάρη εξέφρασε ο Δήμος Αθηναίων, ώστε να μην χρησιμοποιηθούν στο μέλλον ως οδοφράγματα σε επεισόδια.

Με αφορμή τα χτεσινά έκτροπα ο αντιδήμαρχος διαχείρισης απορριμμάτων του Δ. Αθηναίων, Δημήτρης Βαρελάς ανέφερε σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό ΒήμαFM τι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν καταστραφεί 2.500 κάδοι από φωτιές, ενώ στα Εξάρχεια καταστρέφονται 25-30 κάδοι την εβδομάδα. Επισήμανε δε ότι το κόστος αποκατάστασης των καμμένων κάδων έχει αγγίξει την τελευταία διετία αγγίζει τα 700.000 ευρώ, κόστος που καλύπτεται από τα δημοτικά τέλη.

Με δεδομένο ότι τα αποθέματα κάδων έχουν εξαντληθεί ο αντιδήμαρχος υποστήριξε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην τοποθετηθούν εκ νέου κάδη γύρω από το Πολυτεχνείο. Αντ' αυτού θα μπορούσε σύμφωνα με τον κύριο Βαρελά να υπάρξει μια συννενόηση μεταξύ κατοικων-επιχειρηματιών της περιοχής και των συνεργείων του δήμου για διέλευση των απορριματοφόρων δυο φορές τη μέρα σε προκαθορισμένη ώρα.

 
 
 
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία