Thumbnail
Τι αναφέρει ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την Βίκυ Σταμάτη  

Συντετριμμένος και ιδιαίτερα ανήσυχος είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έπειτα από την κίνηση της συζύγου του να δραπετεύσει από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη. Ο πρώην υπουργός φοβάται ακόμα και για τη ζωή της καθώς η κατάστασή της υγείας της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. 

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο protothema.gr μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Νικολάου «είμαι πολύ στεναχωρημένος και φοβάμαι μην αυτοκτονήσει. Κάνω έκκληση να γυρίσει πίσω και να σκεφτεί πρωτίστως το παιδί μας». 

Ο ίδιος σύμφωνα με τον δικηγόρο κάνει την δική του έρευνα μέσα από τη φυλακή για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη και πού μπορεί να έχει πάει.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimokriteio
Ημερίδα ΔΠΘ και Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για "Εταιρική διακυβέρνηση, ασφάλεια συναλλαγών και κρυπτοστοιχεία"
Διοργάνωση ημερίδας με θέμα "Εταιρική Διακυβέρνηση, Ασφάλεια Συναλλαγών και Κρυπτοστοιχεία" από το ΔΠΘ και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ημερίδα ΔΠΘ και Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για "Εταιρική διακυβέρνηση, ασφάλεια συναλλαγών και κρυπτοστοιχεία"