Thumbnail
Χθες το μεσημέρι, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πολυκάστρου.

Τραγικό τέλος βρήκε 15χρονος στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, όπου βρισκόταν σε κλειστή σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ, μαζί με φίλους του.

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πολυκάστρου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο 15χρονοι φίλοι έπαιζαν σε σιδηροδρομικές γραμμές που δεν χρησιμοποιούνται, όταν κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο ανέβηκε σε εγκαταλελειμμένη μηχανή αμαξοστοιχίας, όπου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό δίκτυο των γραμμών, με συνέπεια να υποστεί ηλεκτροπληξία και να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο φίλος του είναι καλά στην υγεία του παρά το σοκ που υπέστη.

Συμπλήρωσε το newsletter της Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγή 200€

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tigani
Καθαρά σκεύη χωρίς σκουριά: Δοκιμάστε το φυσικό μείγμα δύο υλικών
Δεν χρειάζεστε ακριβά καθαριστικά ή σκληρές χημικές ουσίες για να διατηρήσετε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια σας αστραφτερά.
Καθαρά σκεύη χωρίς σκουριά: Δοκιμάστε το φυσικό μείγμα δύο υλικών
tsai
Πράσινο τσάι: Πόση αλήθεια κρύβεται πίσω από τον λιποδιαλυτικό μύθο;
Τα τελευταία χρόνια, το πράσινο τσάι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση πολλών ως το απόλυτο φυσικό όπλο για την απώλεια βάρους. Πόσο, όμως,...
Πράσινο τσάι: Πόση αλήθεια κρύβεται πίσω από τον λιποδιαλυτικό μύθο;
γεμιστά
Το μυστικό για υπέροχα γεμιστά: Οδηγός για γεύση και επιτυχία
Τα γεμιστά αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Ακόμα κι αν τα φάτε κρύα, η γεύση τους παραμένει μοναδική. Ας δούμε,...
Το μυστικό για υπέροχα γεμιστά: Οδηγός για γεύση και επιτυχία