Το ζώο βρέθηκε σε δημοπρασία όπου και πουλήθηκε σε κρεοπώλη για 400 δολάρια
Δύο κεφάλια ενωμένα σε ένα για μια αγελάδα στην Αυστραλία, αποτέλεσαν δέλεαρ σε δημοπρασία ζώων και το ζώο πουλήθηκε τελικά για 400 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 200 ευρώ).
Η πώληση έγινε στο Βόρειο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας πριν μερικές ημέρες και η σελίδα της δημοπρασίας στο facebook είχε ήδη μεγάλη επισκεψιμότητα λόγω της δικέφαλης αγελάδας, ο ιδιοκτήτης του οποίου είπε ότι το ζώο γεννήθηκε με γενετική ανωμαλία.
Σπάνιο αλλά όχι πρωτοφανές
Μια αγελάδα γέννησε πέρισυ ένα μοσχαράκι με δύο κεφάλια, κοντά στη Φεζ, στο κεντρικό Μαρόκο.
Η ιδιοκτήτριά της, μια μητέρα πέντε παιδιών, είπε ότι βάπτισε το μοσχαράκι "Σάνα Σαΐντα", που σημαίνει "Καλή χρονιά". Όπως είπε, αιφνιδιάστηκε όταν είδε τα δύο κεφάλια, αλλά δεν φοβήθηκε γιατί αυτό ήταν "έργο Θεού".
Ένας κτηνίατρος της πόλης, ο Μοχάμεντ Μπάκαλ, είπε ότι "είναι αδύνατον να προβλέψει" τι θα απογίνει το νεογέννητο μοσχαράκι το οποίο προς το παρόν έχει γίνει η "ατραξιόν" της περιοχής.
"Πρόκειται για μια εκ γενετής δυσμορφία, αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πούμε τι θα γίνει καθώς δεν έχουμε τα απαραίτητα μέσα" για να γίνουν οι αναγκαίες εξετάσεις στο ζώο, πρόσθεσε ο κτηνίατρος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ