Thumbnail
Τι απαντάει ο Κώστας Λαλιώτης

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, το ΣΔΟΕ με επείγουσα έρευνα του ψάχνει όλα τα περουσιακά στοιχεία (αξίες, τίτλους,χρηματιστηριακά προϊόντα και χαρτοφυλάκια στηνΕλλάδα και το Εξωτερικό) του Κώστα Λαλιώτη, της Βάσως Παπανδρέου, καθώς και του Ανδρέα Μακρυπίδη

«Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Κώστας Λαλιώτης με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ της Κυριακής με τίτλο: «ΣΔΟΕ και δικαστές ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη αλλά και τον Τουρκολιά της Εθνικής Τράπεζας επί ΝΔ».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Κώστα Λαλιώτη: 

«Με αφορμή τον τίτλο της Εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» : «Ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη!...», ο Κώστας Λαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

1.    Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν.

Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία (προσωπικά και οικογενειακά) βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι απολύτως διαφανή και συγκεκριμένα και είναι διαχρονικά δηλωμένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες δηλώσεις μου για το Πόθεν Έσχες.

2.    Είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι όλα τα χρόνια κατά τη θητεία μου στην πολιτική υπηρέτησα με πίστη τη Διαφάνεια, τη Νομιμότητα και το Δημόσιο Συμφέρον, έχοντας διαρκώς ανοιχτό μέτωπο ενάντια σε κάθε μορφή μαύρου χρήματος, ενάντια σε γκρίζες ζώνες στη δημόσια ζωή και ενάντια στις OFFSHORE εταιρείες.

Ασφαλώς και όλοι θυμούνται τις τεκμηριωμένες και δικαιωμένες αποκαλύψεις μου και τις πολυετείς συγκρούσεις μου για την περιβόητη OFFSHORE Λιβεριανή Εταιρεία MAYO και τα πλοκάμια της στην Ελλάδα». 

Συμπλήρωσε το newsletter της Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγή 200€

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διαγωνισμός ΑΣΕΠ
Προκήρυξη ΑΣΕΠ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών στις ΑΣΤΕ 2025-2026
Η διαδικασία αφορά την κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών με ωριαία αντιμισθία και συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ)
Προκήρυξη ΑΣΕΠ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών στις ΑΣΤΕ 2025-2026
ftoxeia apognosi
Έρευνα MRB: Τα νοικοκυριά «λυγίζουν» οικονομικά μέσα σε 15 ημέρες – Το 80% κόβει τη διασκέδαση
Το εισόδημα «τελειώνει» πριν τον μήνα - Οι πρώτες περικοπές που κάνουν οι πολίτες
Έρευνα MRB: Τα νοικοκυριά «λυγίζουν» οικονομικά μέσα σε 15 ημέρες – Το 80% κόβει τη διασκέδαση