Thumbnail
Προς μείωση των αντικειμενικών αξιών

Στο ύψος των 500.000 ευρώ θα είναι το αφορολόγητο ακίνητης περιουσίας ανά οικογένεια, με τις αναθεωρημένες, μάλιστα, αντικειμενικές τιμές.

Η επεξεργασία του φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας που θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ έχει αρχίσει δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Επίσης σημείωσε ότι οι αντικειμενικές αξίες δεν θα μειωθούν οριζόντια αλλά η αναπροσαρμογή τους θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη της ζώνες, υπογραμμίζοντας ότι σε κάποια περιοχή θα γίνει μείωση 10% και σε κάποια άλλη 40%.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν το αφορολόγητο όριο των 500.000 ευρώ θα αφορά στην πρώτη κατοικία και μόνο ή στο σύνολο της περιουσίας.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

coffee.jpg
Ποιος καφές είναι πιο υγιεινός και ποιος συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου
Οι προειδοποιήσεις για τον στιγμιαίο καφέ και τα οφέλη φίλτρου και εσπρέσο, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες
Ποιος καφές είναι πιο υγιεινός και ποιος συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου