Ένας νεκρός Παλαιστίνιος είναι ο απολογισμός της χθεσινής επίθεσης ισραηλινών στον προσφυγικό καταυλισμό Ντεισέχ, στη Δυτική Όχθη.
Το θύμα, ο Τζιχάντ αλ-Τζαφάρι, 19 ετών, μέλος της Φάταχ, του κινήματος του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, επλήγη από σφαίρες στην καρδιά στη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινούς στρατιώτες μέσα στον καταυλισμό, διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές.
Μια εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως στρατιώτες «οι οποίοι επιχειρούσαν στην περιοχή της Βηθλεέμ, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες, βόμβες μολότοφ»! Ένας από τους στρατιώτες τραυματίσθηκε.
Η επιθετικότητα των Ισραηλινών δυνάμεων κατοχής δεν έχει ελαττωθεί παρά την πρόσφατη εκεχειρία που ακολούθησε η αιματοχυσία του καλοκαιριού, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασαν τη ζωή τους πάνω από 3.000 Παλαιστίνιοι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ