Εφυγε από τη ζωή ο Χανιώτης εκπαιδευτικός, ποιητής και συγγραφέας, Νίκος Μαραγκουδάκης, ο οποίος είχε γεννηθεί το 1929.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του haniotika-nea.gr, o Μαραγκουδάκης δημοσίευε συχνά στα «Χανιώτικα νέα» βιβλιοπαρουσιάσεις ποιήματα και στίχους με αφορμή επετείους αλλά και θέματα της επικαιρότητας, υπό τον τίτλο: «Από την σκοπιά της ψυχής».
Με ψήφισμά του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΄Ενωσης Πνευματικών Δημιουργών Χανίων «ευθύς ως επληροφορήθη τον αιφνίδιο χαμό του εκλεκτού μέλους της, εκπαιδευτικού και κορυφαίου συγγραφέα και ποιητή Νίκου Μαραγκουδάκη, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει καί μέσω των ΜΜΕ ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Στο ψήφισμα αναφέρεται ακόμα: «Ο Νίκος Μαραγκουδάκης θεωρούμε ότι αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στα λογοτεχνικά δρώμενα του Τόπου μας, και όχι μόνο».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Καφές και ξίδι: Τι κάνουν σε πολλά σπίτια για τις άσχημες μυρωδιές
Πανελλαδικές 2026: Tο πρόγραμμα εξετάσεων και η ημερομηνίες
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
Alfavita Newsroom