Thumbnail
Μετά από τριάντα ημέρες απεργίας πείνας

Με συνοδεία ΕΚΑΜ μεταφέρεται ο  Νίκος Ρωμανός από το νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς όπου νοσηλεύθηκε τις ημέρες που έκανε απεργία πείνας, στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από τη σύμφωνη γνώμη και των θεραπόντων ιατρών.

Μετά από τριάντα ημέρες απεργίας πείνας ο Νίκος Ρωμανός είχε ξεκινήσει και απεργία δίψας οδηγώντας τον οργανισμό του σε οριακό σημείο. Έξι ημέρες πριν αποφάσισε να τερματίσει την απεργία πείνας και δίψας  που είχε ξεκινήσει καθώς του δόθηκε η άδεια να παρακολουθεί τα μαθήματα του φορώντας ειδικό βραχιολάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ρωμανός θα μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

Η ηλεκτρονική επιτήρηση του Νίκου Ρωμανού θα ξεκινήσει όταν η κατάσταση της υγείας του θα έχει πλήρως αποκατασταθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η μεταγωγή του Ρωμανού στον Κορυδαλλό - ΦΩΤΟ

Πηγή: enikos.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τρόφιμα
Συντηρητικά στο πιάτο μας: Τα πρόσθετα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων
Γαλλικές μελέτες συνδέουν τη συχνή κατανάλωση συγκεκριμένων συντηρητικών με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου και διαβήτη τύπου 2
Συντηρητικά στο πιάτο μας: Τα πρόσθετα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων