Thumbnail
Μετά από τριάντα ημέρες απεργίας πείνας

Με συνοδεία ΕΚΑΜ μεταφέρεται ο  Νίκος Ρωμανός από το νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς όπου νοσηλεύθηκε τις ημέρες που έκανε απεργία πείνας, στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από τη σύμφωνη γνώμη και των θεραπόντων ιατρών.

Μετά από τριάντα ημέρες απεργίας πείνας ο Νίκος Ρωμανός είχε ξεκινήσει και απεργία δίψας οδηγώντας τον οργανισμό του σε οριακό σημείο. Έξι ημέρες πριν αποφάσισε να τερματίσει την απεργία πείνας και δίψας  που είχε ξεκινήσει καθώς του δόθηκε η άδεια να παρακολουθεί τα μαθήματα του φορώντας ειδικό βραχιολάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ρωμανός θα μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

Η ηλεκτρονική επιτήρηση του Νίκου Ρωμανού θα ξεκινήσει όταν η κατάσταση της υγείας του θα έχει πλήρως αποκατασταθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η μεταγωγή του Ρωμανού στον Κορυδαλλό - ΦΩΤΟ

Πηγή: enikos.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λιακούλη, Κωνσταντοπούλου
Λιακούλη κατά Κωνσταντοπούλου: «Υπάλληλοι φεύγουν κλαίγοντας, δεν αντέχω τα ντεσιμπέλ!»
Νέο... σίριαλ στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής: «Με έπιασε υπάλληλος της Βουλής κλαίγοντας και μου είπε ότι φεύγει γιατί δεν αντέχει άλλο»
Λιακούλη κατά Κωνσταντοπούλου: «Υπάλληλοι φεύγουν κλαίγοντας, δεν αντέχω τα ντεσιμπέλ!»
Μαράσλειο
Συναγερμός στο Μαράσλειο: Μετά τους σοβάδες, τώρα πέφτουν λάμπες στα κεφάλια μαθητών (Εικόνες)
Ο λαμπτήρας φθορίου κατέρρευσε ακριβώς πάνω στα θρανία που κάθονται οι μαθητές - «Έτσι θα πορευτούμε; Ποντάροντας στην τύχη μας;»
Συναγερμός στο Μαράσλειο: Μετά τους σοβάδες, τώρα πέφτουν λάμπες στα κεφάλια μαθητών (Εικόνες)