Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νίκος Ρωμανός

Για τον Νίκο Ρωμανό μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και η επικεφαλής της ομάδας των γιατρών που τον παρακολουθούσε, Ματίνα Παγώνη, αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι η σίτιση του Ρωμανού, χωρίς τη θέλησή του, θα συνιστούσε βασανισμό του.

«Ήταν μία δύσκολη ιστορία. Δεν ήταν ένας απλός απεργός πείνας», δήλωσε η κ. Παγώνη, επισημαίνοντας ότι, αν συνέβαινε μία επιπλοκή και πέθαινε, δεν ξέρει τι θα συνέβαινε και στη χώρα.

Παράλληλα, η κ. Παγώνη τόνισε ότι ο Ρωμανός τους είχε ομολογήσει ότι είχε εμπιστοσύνη στους γιατρούς. «Επειδή τον ζήσαμε από πολύ κοντά, ειδικά εγώ και μία γιατρός της ομάδας, γιατί δεν πλησίασε όλους τους γιατρούς, δεν είχε σχέση με όλους, με τους περισσότερους οι σχέσεις ήταν τυπικές, σε εμάς ομολόγησε ότι μας έχει εμπιστοσύνη, μετά από ένα διάστημα και άκουγε τι του λέγαμε», υπογράμμισε.

Μεταξύ άλλων, η κ. Παγώνη αποκάλυψε ότι ο Ρωμανός κάποιες στιγμές ήταν πολύ ευαίσθητος και κάποιες άλλες πάρα πολύ σκληρός, προσθέτοντας ότι είναι πολύ διαβασμένος.

Επίσης, η κ. Παγώνη σημείωσε ότι στην αρχή είχε επιφυλάξεις για το αν πραγματικά θέλει να σπουδάσει ο Ρωμανός, αλλά, όπως είπε, ο ίδιος ζήτησε βιβλία, για να ξεκινήσει να διαβάζει. «Προχθές, ο ίδιος ζήτησε, ήρθε ο δάσκαλός του, του έφερε ύλη, για να ξεκινήσει να δώσει τα μαθήματά του. Μου έκανε εντύπωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα βίντεο από το MEGA:

 

ΠΗΓΗ: enikos.gr/

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eidiki agwgi
Ενταξιακή Εκπαίδευση: Οι προτάσεις ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΙΜΕΓΕΕ προς το Υπουργείο Παιδείας
Οι κοινές θεσμικές παρεμβάσεις και οι αναλυτικές προτάσεις των ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΙΜΕΓΕΕ προς το Υπουργείο Παιδείας
Ενταξιακή Εκπαίδευση: Οι προτάσεις ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΙΜΕΓΕΕ προς το Υπουργείο Παιδείας
Frank Saliger
ΕΚΠΑ: Επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής Αθηνών ο καθηγητής Frank Saliger
Ο Frank Saliger είναι καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Ποινικής Δικονομίας, Οικονομικού Ποινικού Δικαίου και Φιλοσοφίας του Δικαίου στη Νομική Σχολή του...
ΕΚΠΑ: Επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής Αθηνών ο καθηγητής Frank Saliger