Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το πρώτο θύμα μετά την κατάπαυση του πυρός

Κλιμακώνεται η Ισραηλινή επιθετικότητα μόλις 3 μήνες μετά την καταπαση του πυρός ανάμεσα στις δύο πλευρές, την οποία προηγήθηκε η αιματοχυσία του Παλαιστινιακού λαού με τουλάχιστον 2.000 νεκρούς.

Όπως αναφέρει η "Ημερησία" ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο 32χρονος άνδρας, ο Φάντελ Μοχάμεντ Χαλάουα, καλλιεργούσε το χωράφι του όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από μία σφαίρα που ερρίφθη από έναν πύργο παρατήρησης του ισραηλινού στρατού στα σύνορα με τη Λωρίδας της Γάζας, όπου τα ισραηλινά στρατεύματα δεν εισέρχονται αλλά φυλάσσουν τα σύνορα καθώς έχουν επιβάλλει έναν αποκλεισμό εδώ και 8 χρόνια.

Ένας από τους συγγενείς του Χαλάουα είπε ότι το θύμα έψαχνε για ωδικά πτηνά, που φτιάχνουν τις φωλιές τους στα δέντρα που βρίσκονται κοντά στην ισραηλινή μεθόριο και πωλούνται σε υψηλές τιμές στις αγορές της Γάζας.
 
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kapodistriako_0.jpg
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
ΕΚΠΑ: Ανοιχτή πρόσκληση σε διεθνές συνέδριο για τις κοινωνικές ανισότητες και τη στέγαση στη σύγχρονη πόλη
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
Αχιλλέας Μπέος
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Σκληρή γλώσσα και ομοφοβικές αναφορές σε βίντεο του Μπέου: «Δεν είναι αυτά τα πρότυπα για τη νεολαία»
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Εργαζόμενοι
Έρευνα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: 4 στους 10 εργαζόμενους λένε πως η δουλεία τους δεν έχει σχέση με τις σπουδές τους
Οι μεγάλες αναντιστοιχίες στην αγορά εργασίας και το «κρυφό» έλλειμμα αξιοποίησης προσόντων
Έρευνα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: 4 στους 10 εργαζόμενους λένε πως η δουλεία τους δεν έχει σχέση με τις σπουδές τους