Σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας" στο Σερβία - Αλβανία - Ξύλο και διακοπή του αγώνα
Οι σέρβικες αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τουΌλσι Ράμα, αδελφού του Αλβανού πρωθυπουργού

Το γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι εικόνες με το τηλευθυνόμενο αεροπλανάκι να κουβαλάει σημαία της λεγόμενης "Μεγάλης Αλβανίας" πάνω από τον αγωνιστικό χώρο που έπαιζε η εθνική ομάδα της Σερβίας και της Αλβανίας

Απίστευτα πράγματα ακολούθησαν αφότου ο Μίτροβιτς κατέβασε σημαία των φιλοξενούμενων, ακολούθησαν συμπλοκές, εισβολές οπαδών και οριστική διακοπή του ματς στο 41ο λεπτό του ήδη φορτισμένου αγώνα.Οι Αλβανοί ποδοσφαιριστές έτρεξαν προς το μέρος του και προσπάθησαν να του το πάρουν.

Άρχισαν διαπληκτισμοί ενώ μία ομάδα φιλάθλων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν φύγουν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια.

Το κλίμα ήταν ήδη φορτισμένο καθώς είχε απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών, ενώ η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι θα συλλαμβάνει όποιον Αλβανό επεδίωκε να προσεγγίσει το στάδιο.

Ο Όλσι Ράμα βρίσκεται σήμερα στα Τίρανα μαζί με τους άλλους τρεις Αλβανούς που συνελήφθησαν σαν υποκινητές και κρατήθηκαν για περίπου 40 λεπτά σε αστυνομικό τμήμα του Βελιγραδίου.

Η πληροφορία περί σύλληψης του αδερφού του Αλβανού πρωθυπουργού επιβεβαιώθηκε από τις αλβανικές πηγές, καθώς η εν λόγω ομάδα των Αλβανών εισήλθε στα VIP, και στην κατοχή τους βρέθηκε ένα τηλεχειριστήριο.

Ο Ράμα αφέθηκε ελεύθερος δείχνοντας στην αστυνομία το διαβατήριό του από τις Ηνωμένες Πολιτείες

 

best of network

σχετικά άρθρα