Thumbnail
Δείτε Βίντεο

Ο Γιάννης Χαρούλης δεν ξέχασε τον Παύλο Φύσσα στη συναυλία που έδωσε την Τρίτη στο Κατράκειο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έστειλε το μήνυμά του μιλώντας στον κόσμο, ενώ αφιέρωσε ένα τραγούδι στον αδικοχαμένο Παύλο.

«Σε μια γειτονιά εδώ πιο κάτω σκοτώθηκε, έφυγε, ένας άνθρωπος λυπάμαι πάρα πάρα  πολύ, λυπάμαι πάρα πολύ για όποιο λόγο υπάρχει βία, για όπου υπάρχει χώρος για τη βία. Θα προτιμούσα τους ανθρώπους, τους ήρωες, να μην είναι νεκροί να είναι ζωντανοί να κάνουνε παιδιά να τα μαθαίνουνε να γίνονται πολιτισμένοι άνθρωποι δίκαιοι. Αυτό είναι πολιτισμός όχι, ρε κοπέλια, στη βία. Αυτό είναι επανάσταση, η αγάπη είναι επανάσταση κι ο πολιτισμός, η δικαιοσύνη κι η αξιοπρέπεια. Εύχομαι όλα αυτά να σταματήσουν κάποια στιγμή εδώ, να τελειώσουν εδώ. Και λυπάμαι.

Το επόμενο τραγούδι το έχει γράψει ο Ιάκωβος Καμπανέλης κι ο Μάνος Χατζιδάκις και θέλω να το αφιερώσω, γιατί, γιατί ταιριάζει, γι' αυτό, ρε γαμώτο».

Πηγή: enikos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αφισα
Μαθητική έκθεση κόμικ: «Με ασφάλεια στον προορισμό, με φαντασία στην τέχνη»
Πρόσκληση – έκθεση «Με ασφάλεια στον προορισμό, με φαντασία στην τέχνη» στο Sofitel & στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών
Μαθητική έκθεση κόμικ: «Με ασφάλεια στον προορισμό, με φαντασία στην τέχνη»
τραμπ
Τραμπ από Νταβός: Απειλές προς την Ευρώπη και επαναφορά του σχεδίου για τη Γροιλανδία
Στρατηγική ασφάλεια, δασμοί και διεθνείς αντιδράσεις στο επίκεντρο της ομιλίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ
Τραμπ από Νταβός: Απειλές προς την Ευρώπη και επαναφορά του σχεδίου για τη Γροιλανδία