Thumbnail
Δωρεάν η στάθμευση στην Πάτρα

Δωρέαν θα είναι από εδώ και πέρα η στάθμευση  οχημάτων σε όλες τις ζώνες του Δήμου της Πάτρας, όπως ενημέρωση η νέα Δημοτική αρχή. Η σύμβαση του δήμου της Πάτρας μετην εταιρεία που διαχειριζόταν το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης έληξε και πλέον οι κάτοικοι δεν θα αναγκάζονται να πληρωνουν για να έχουν τη δυνατότητα να παρκάρου.

Η Δημοτική Αρχή, ενημερώνει τους κατόχους και οδηγούς των οχημάτων, ότι έληξε η σύμβαση του Δήμου της Πάτρας με την εταιρεία που διαχειρίζεται το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης.

Η Δημοτική Αρχή τέλος, σε ένα από τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια, θα καταθέσει για συζήτηση, ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της χαώδους κατάστασης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε βάρος αναπληρωτή εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό

Ηλεκτρική κουβέρτα: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας: 67 προσλήψεις αναπληρωτών στη Γενική (ονόματα)
Οι αναπληρωτές οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 2 έως και την Τρίτη 3 Μαρτίου 2026
Υπουργείο Παιδείας: 67 προσλήψεις αναπληρωτών στη Γενική (ονόματα)