Thumbnail
Νέα αιματοχυσία

Ο ισραηλινός στρατός επιστράτευσε 16.000 επιπλέον εφέδρους, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό τους σε 86.000 έπειτα από τη συνέχιση της επιχείρησης που πραγματοποιεί από τις 8 Ιουλίου στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος του στρατού.

"Άλλοι 16.000 έφεδροι κλήθηκαν από το στρατό σε επιστράτευση. Οι προσκλήσεις αυτές επιτρέπουν την ανανέωση των χερσαίων δυνάμεων καθώς οι νέοι έφεδροι θα αντικαταστήσουν αυτούς που ήδη πολεμούν στη Γάζα, ενώ αυξάνουν συνολικά τον αριθμό των εφέδρων σε 86.000", διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.

Το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας που συνεδρίαζε επί πέντε ώρες χθες αποφάσισε ομόφωνα τη συνέχιση των επιθέσεων εναντίον των "στόχων τρομοκρατών" της Χαμάς και τη συνέχιση των επιχειρήσεων για την "εξουδετέρωση" των υπογείων σηράγγων που έχει κατασκευάσει το παλαιστινιακό κίνημα μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του ισραηλινού εδάφους, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.

Εν τω μεταξύ ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν στους χθεσινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας αυξήθηκε σε 119, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στη Γάζα Ασραφ αλ- Κούντρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει

Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργάνωσε στην Άρτα πολιτική εκδήλωση, στο πλαίσιο των τριήμερων εορτασμών για τα 80 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη
Δ. Κουτσούμπας για τα 80 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη: «Η παρακαταθήκη του Άρη παραμένει ζωντανή»
Με μεγάλη πολιτική εκδήλωση στην Άρτα, το ΚΚΕ τιμά τα 80 χρόνια από τον θάνατο του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ, Άρη Βελουχιώτη
Δ. Κουτσούμπας για τα 80 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη: «Η παρακαταθήκη του Άρη παραμένει ζωντανή»