Thumbnail
Η τρίτη φορά που βομβαρδίζεται νοσοκομείο από την έναρξη της επίθεσης

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 16 ακόμη τραυματίστηκαν από μια οβίδα που έριξε ισραηλινό άρμα μάχης εναντίον ενός νοσοκομείου στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με παλαιστινιακές αρχές. Η στοχοποίηση του νοσοκομείου είναι η τρίτη από την έναρξη των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα, τον Άσραφ αλ Κούντρα, από την οβίδα επλήγη ο τρίτος όροφος του νοσοκομείου των Μαρτύρων αλ Άκσα στην περιοχή Ντέιρ αλ Μπάλαχ. Στον όροφο αυτό του νοσοκομείου στεγάζεται μια μονάδα εντατικής θεραπείας και χειρουργεία.

Άλλες οβίδες έπεσαν γύρω από το νοσοκομείο, πρόσθεσε ο Κούντρα, ενώ παλαιστίνιοι αξιωματούχοι απηύθυναν έκκληση στον Ερυθρό Σταυρό να βοηθήσει στην απομάκρυνση των ασθενών από το νοσοκομείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

crayons-pencils_molyvia_education_ekpaideusi.jpg
Μεταθέσεις Πρωτοβάθμιας 2026: Πάνω από τους μισούς εκπαιδευτικούς πέτυχαν τη μετάθεσή τους
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Νωρίτερα φέτος, με αυξημένη διαφάνεια και σταθερότητα
Μεταθέσεις Πρωτοβάθμιας 2026: Πάνω από τους μισούς εκπαιδευτικούς πέτυχαν τη μετάθεσή τους