Thumbnail
Η λίμνη Πλαστήρα είναι μια από τις σαράντα τέσσερις (44) λίμνες και ποτάμια τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ιδιώτες

Το ίδιο νομοσχέδιο, μέσω του οποίου ρυθμίζεται η ιδιωτικοποίηση ελληνικών παραλιών, ανοίγει τον δρόμο και για την ένταξη ποταμιών και λιμνών στο ίδιο καθεστώς. Στο στόχαστρο και η Λίμνη Ν. Πλαστήρα με τις παραλίμνιες όχθες της και τις ζώνες προστασίας.
Η λίμνη Πλαστήρα είναι μια από τις σαράντα τέσσερις (44) λίμνες και ποτάμια τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ιδιώτες προς τουριστική ή άλλου τύπου ανάπτυξη. Η είδηση περιλαμβάνεται στο άρθρο 2 του σχετικού νομοσχεδίου που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.
Η εφαρμογή του συγκεκριμένου νομοσχεδίου αναμένεται να αποτελέσει οικολογική βόμβα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τα ευαίσθητα οικοσυστήματα ποταμών και λιμνών.
Αναφορικά με  τη λίμνη Πλαστήρα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσω αυτής υδροδοτούνται δέκα χιλιάδες (100.000)  και πλέον κάτοικοι.

Φρόσω Παύλου - ΕΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Πηγή: ertopen.com

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 28/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αθηνα
Αρβανίτικα τοπωνύμια στην Αττική: Η άγνωστη ιστορία πίσω από οικεία ονόματα
Ποιοι ήταν οι Λιόσηδες και οι Μαλακασαίοι, πώς τα Σπάτα συνδέονται με τον Γκιν Σπάτα και γιατί οι Αφίδνες λεγόταν Κιούρκα
Αρβανίτικα τοπωνύμια στην Αττική: Η άγνωστη ιστορία πίσω από οικεία ονόματα
κολοκυθοπιτα
Γλυκιά κολοκυθόπιτα με σταφίδες και αμύγδαλα: Ένα φθινοπωρινό ταξίδι στην παράδοση
Μια παλιά, αγαπημένη συνταγή που ενώνει τα αρώματα της κανέλας και της κολοκύθας σε μια νηστίσιμη, τραγανή πίτα με νοσταλγική γεύση
Γλυκιά κολοκυθόπιτα με σταφίδες και αμύγδαλα: Ένα φθινοπωρινό ταξίδι στην παράδοση