Thumbnail
Συνεχής Ενημέρωση

Όπως αναφέρει το rt.com o στρατός του Κιέβου επιτίθεται στο χωριό Andreevka, κοντά στην Ουκρανική πόλη Σλάβιανσκ,  μία μέρα μετά από την ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος στις πόλεις Ντόνετσκ και Λουκσανσκ.

"Το πυροβολικό του Κιέβου επιτέθηκε στο χωριό με όλμους. Σπίτια έχουν καταστραφεί. Υπάρχουν απώλειες, αλλά ο αριθμός αυτών δεν είναι ακόμα γνωστός" δήλωσε εκπρόσωπος της αυτοάμυνας.

Γίνεται μία έκρηξη ανά ένα λεπτό. Οι επιθέσεις γίνονται από το βουνό Karachun. Οι οβίδες προσγειώνονται στα σπίτια των κατοίκων της περιοχής.

Κεντρική φωτογραφία από το (Reuters/Baz Ratner)

@PaulaSlier_RT

Communication between #Andreevka and #Slavyansk - as well w/ other cities around it - r reportedly affected. It's difficult to get info.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα