Thumbnail
Μήπως μας κρύβουν κάτι; Δείτε το βίντεο

Ποια ειναι η αληθεια για το Ελληνικό και την "επένδυση";

Μήπως μας κρύβουν κάτι; 6.200.00 τμ θα αγοραστούν για 915.000.000 ευρώ δηλαδή 148 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Σε τι αντιστοιχεί όμως το τίμημα; Σε 12 μέρες τόκους επί του συνολικού χρέους της χώρας. Ναι καλά διαβάσατε! 12 ημερών αξίας τόκους! Δηλαδή πουλάμε μία τεράστια έκταση, 3 φορές την έκταση του Μονακό, για να αποπληρώσουμε τους τόκους μόνο 12 ημερών! "Θα δημιουργήσει όμως δουλειές", "να το αφήσουμε να ρημάξει;" θα πουν κάποιοι καλόπιστοί! Αυτό που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό είναι ότι για να βάλει τα χρήματά του ο επενδυτής θα πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες που θα τις πληρώσει το δημόσιο, δηλαδή εμείς οι πολίτες.

Οι εργασίες αυτές είναι:

-Μεταστέγαση και εγκατάσταση των φορέων που λειτουργούν εντός της έκτασης. Κόστος 614 εκατομμύρια ευρώ

Δείτε το κατατοπιστικό βίντεο παρακάτω με όλα τα στοιχεία.

Τα οικονομικά στοιχεία προέρχονται από την επικαιροποιημένη μελέτη της ομάδας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του καθηγητή κ. Νίκου Μπελαβίλα και την ομιλία του στη Βουλή στις 29-10-2012. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα