Ρώσος στρατιώτης σκότωσε Ουκρανό αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού στην ανατολική Κριμαία, σύμφωνα με το Κίεβο. Την ίδια ώρα «βράζει» ξανά η ανατολική Ουκρανία, όπου φιλορώσοι ακτιβιστές έχουν καταλάβει κυβερνητικά κτήρια.
Ο στρατιώτης πυροβόλησε τον Ουκρανό αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού στην ανατολική Κριμαία, αργά το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας. Το θύμα φέρεται να ήταν άοπλο. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί και βρίσκεται υπό κράτηση στην Σεβαστούπολη.
Παράλληλα, αναταραχή εξακολουθεί να επικρατεί στην ανατολική Ουκρανία, μετά τα επεισόδια του σαββατοκύριακου. Φιλορώσοι ακτιβιστές κατέλαβαν κυβερνητικά κτήρια στο Ντόνετσκ και Luhansk στα ανατολικά. Μάλιστα διαδηλωτές ανακήρυξαν «ανεξάρτητο» το Ντόνετσκ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ