Thumbnail
Δεκατέσσερα άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομεία της Γλασκόβης. Όπως δήλωσε ο αρχηγός της Αστυνομίας της Σκοτίας, η επιχείρηση για την αναζήτηση και διάσωση τυχόν επιζώντων ενδέχεται να συνεχιστεί για αρκετές ακόμα ημέρες.  

Στους οκτώ ανέρχεται, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή αστυνομικού ελικοπτέρου σε κατάμεστη μπυραρία της Γλασκόβης, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της Αστυνομίας της Σκοτίας, Στίφεν Χάους.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται το τριμελές πλήρωμα του ελικοπτέρου, ενώ οι υπόλοιποι πέντε νεκροί βρίσκονταν στο έδαφος την ώρα της συντριβής.

Δεκατέσσερα άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομεία της Γλασκόβης, συνέχισε ο κ. Χάους. Νωρίτερα, η Αστυνομία είχε ανακοινώσει πως συνολικά 32 άνθρωποι είχαν διακομιστεί σε νοσοκομεία της περιοχής, δίχως να διευκρινίζεται η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Χάους, η επιχείρηση για την αναζήτηση και διάσωση τυχόν επιζώντων από τα ερείπια της μπυραρίας ενδέχεται να συνεχιστεί για αρκετές ακόμα ημέρες.
 
Σύμφωνα με προγενέστερες πληροφορίες, περισσότεροι από 100 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο κτήριο την ώρα του δυστυχήματος.
 
Πηγή: skai.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα