Thumbnail
Αποφυλακίστηκαν σήμερα, ο Γιάννης Σταθώρης και ο Δημήτρης Ιωάννου, κάτοικοι Ιερισσού, προφυλακισμένοι από τον Ιούλιο για την υπόθεση της εμπρηστικής επίθεσης στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.

Προφυλακισμένοι άδικα επί τρισήμιση μήνες, χωρίς καμμία ένδειξη ενοχής και χωρίς να είναι ύποπτοι φυγής. Αλλά για έναν πολύ σοβαρό “πολιτικό” λόγο: να τρομοκρατηθεί το κίνημα ενάντια στην καταστροφή του τόπου, να φοβηθούμε, να σωπάσουμε και να πάψουμε ν’αγωνιζόμαστε για αξιοπρέπεια κι ελευθερία.

Δεν το πέτυχαν. Η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελίας ήταν ομόφωνη για αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο Γιάννης κι ο Δημήτρης είναι ξανά στην αγκαλιά των δικών τους και στην αγκαλιά όλου του χωριού που κλαίει από χαρά.

Πηγή: antigoldgreece.wordpress.com

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα