Thumbnail
Με το πρόσχημα ότι η επικύρωση του εισιτηρίου δεν ήταν ευκρινής, ταλαιπώρησαν μητέρα δύο παιδιών και χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα τον άνδρα της που θέλησε να παραπονεθεί για τη συμπεριφορά τους. 

Τριπλό σκίσιμο στο κεφάλι και μώλωπες στα πλευρά από μπουνιές και κλοτσιές. Αυτή ήταν η κατάληξη μιας, κατά τα άλλα, τυπικής ημέρας σε κάποιον σταθμό του Μετρό. Όλα ξεκίνησαν με ένα εισιτήριο, που το σημάδι της επικύρωση του στο μηχάνημα δεν ήταν ευκρινής , και με έναν ελεγκτή που θεώρησε ότι το εισιτήριο  δεν είχε «χτυπηθεί». Γρήγορα η αυθαιρεσία κάποιων υπαλλήλων του Μετρό μετέτρεψε τον σταθμό σε σαλούν της Άγριας Δύσης. Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην "ΕφΣυν" είναι εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», την Τρίτη στις 22 Οκτωβρίου οι ελεγκτές συμπεριφέρθηκαν απαξιωτικά και υβριστικά στην Φωτεινή Μερκούρη, αμφισβητώντας ότι επικύρωσε το εισιτήριο της.  Ο έντονος διάλογος οδήγησε στο ξέσπασμα της γυναίκας, η οποία κάλεσε μέσα σε κλάματα το σύζυγο της τηλεφωνικά. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαυρατζάκης όταν ζήτησε το λόγο από τους ελεγκτές για τη συμπεριφορά τους,  τον άρπαξαν από τα χέρια και με μια κίνηση τον χτύπησαν στο κεφάλι. 

Ο Γιώργος δήλωσε ότι αμέσως μετά, ήρθαν από πίσω του 5 άτομα και άρχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, μέχρι τη στιγμή που ο αστυνομικός που βρισκόταν  στο σημείο έσπευσε να τον προστατέψει . Εν τω  μεταξύ ο ελεγκτής απειλούσε κρατώντας ένα χαρτοκόπτη και φώναζε «θα σε σκοτώσω», ενώ τράβηξε τη Φωτεινή από τα μαλλιά. Οι παρευρισκόμενοι υπάλληλοι του Μετρό εκτόξευαν βρισιές και χυδαιότητες προς τη Φωτεινή. Το περιστατικό έληξε τελικά με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Η άποψη της εταιρείας είναι ότι ο Γιώργος Μαυρατζάκης εισέβαλε στο χώρο όπου βρίσκονταν ο ελεγκτής και τον χτύπησε, ενώ , για τις μπουνιές και τις κλοτσιές που δέχτηκε στο κεφάλι και στα πλευρά από τους ελεγκτές δηλώνει άγνοια.

Η συνέχεια πλέον θα είναι στις δικαστικές αίθουσες καθώς έχουν υποβληθεί μηνύσεις εκατέρωθεν. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ελον μασκ ceo ryanair άγρια κόντρα
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον επικεφαλής της Ryanair, με φόντο το κόστος και την αεροδυναμική του δορυφορικού Wi-Fi στα αεροσκάφη.
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Νίκος Παπαϊωάννου
Δήλωση Υφυπουργού Παιδείας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ, Καθ. Παναγιώτη Γκλαβίνη
«Η Πολιτεία θα προστατεύσει τα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας και θα επιβάλει τον νόμο. »
Δήλωση Υφυπουργού Παιδείας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ, Καθ. Παναγιώτη Γκλαβίνη