Thumbnail
Τηλεοπτικό λιντσάρισμα επιχειρήθηκε χθες το βράδυ με στόχο τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργο Κατρούγκαλο στο στούντιο της εκπομπής «Ανατροπή» στο Μέγκα.   

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά οκτώ (8) πραιτωριανοί του συστήματος προχώρησαν σε λεκτική επίθεση εναντίον του Κατρούγκαλου, ο οποίος αξίζει πραγματικά να του δοθούν συγχαρητήρια όχι μόνο επειδή διατήρησε την ψυχραιμία του απέναντι στα τσιρίδια, τις επιπλήξεις, τις διακοπές, την ειρωνεία, τις υστερίες,  αλλά κατάφερε να δώσει πειστικές απαντήσεις.

Αναδημοσίευση από το mao.gr

 Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε από το Νίκο Σοφιανό να υπερασπιστεί αν όχι τον Κατρούγκαλο, τουλάχιστον τους κοινωνικούς αγώνες από τις χονδροειδείς ανακρίβειες του πρώην πρύτανη και των υπολοίπων, αλλά αυτός επέλεξε να μην πάρει θέση σε αυτή την άνιση τηλεοπτική αντιπαράθεση, ακολουθώντας την τακτική του κόμματός του, δηλ. την παρέμβαση μόνο στην περίπτωση κάποιος θίξει συγκεκριμένα και ονομαστικά το ΚΚΕ και τη δράση του. Η εικόνα θύμιζε έναν άνθρωπο που βαδίζει νύχτα σ” ένα δρόμο και περικυκλώνεται από μια αγέλη θρασύδειλων σκύλων  που γαβγίζουν και πηδάνε γύρω του γυρεύοντας γυμνή σάρκα να χώσουν τα σάπια δόντια τους. Όμως αυτός δεν γονατίζει, δεν φέρνει τα χέρια του στο κεφάλι προσπαθώντας να προφυλαχτεί, αλλά συνεχίζει να βαδίζει, αγνοώντας τις απειλές του. «Η συμπεριφορά σας είναι αήθης», στριγγλίζει η κυρία Σώτη, ενώ ο πρύτανης Γρυσπολάκης, με μια μόνιμη έκφραση ξινισμένης αξιοπρέπειας, θυμίζει φιγούρα βγαλμένη από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», ενώ ο Μιχελάκης της ΝΔ θύμιζε μια γνωστή μαυροφορεμένη φιγούρα από τις περιπέτειες του Λούκι Λουκ (δεν χρειάζεται να σας πούμε ποια).

 
Αυτή είναι η τηλεοπτική τους δημοκρατία. Το πιο αστείο είναι ότι αμέσως μετά το βίντεο η Σώτη Τριανταφύλλου, σε έξαλλη κατάσταση, αφού κατηγόρησε και πάλι των Γιώργο Κατρούγκαλο ως υπεύθυνο για την κατάσταση των πανεπιστημίων, δήλωσε ότι κύριο χαρακτηριστικό του εξτρεμισμού είναι η έλλειψη ανοχής και ανεκτικότητας στην αντίθετη άποψη, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι φωτογραφίζει τον εαυτό της και τους υπόλοιπους της παρέας της (εκτός Κατρούγκαλου και Σοφιανού, άντε και Ζουγανέλη).
 
Το πιο μαύρο πάνελ ταπεινώνεται από έναν άνθρωπο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

giatros
Προληπτικός έλεγχος: Το πιο αποτελεσματικό όπλο κατά του καρκίνου
Η εφαρμογή τακτικών προγραμμάτων screening σώζει ζωές και μειώνει το οικονομικό κόστος που προκαλεί η θεραπεία προχωρημένων καρκίνων.
Προληπτικός έλεγχος: Το πιο αποτελεσματικό όπλο κατά του καρκίνου
ιταλια
Ελληνικά χωριά της Ιταλίας: Ένα ταξίδι στην Απουλία και την Καλαβρία
Η νότια Ιταλία κρύβει μοναδικές ελληνικές κοινότητες που διατηρούν ζωντανή την παράδοση και τη γλώσσα της Μεγάλης Ελλάδας.
Ελληνικά χωριά της Ιταλίας: Ένα ταξίδι στην Απουλία και την Καλαβρία