Thumbnail
Τηλεοπτικό λιντσάρισμα επιχειρήθηκε χθες το βράδυ με στόχο τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργο Κατρούγκαλο στο στούντιο της εκπομπής «Ανατροπή» στο Μέγκα.   

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά οκτώ (8) πραιτωριανοί του συστήματος προχώρησαν σε λεκτική επίθεση εναντίον του Κατρούγκαλου, ο οποίος αξίζει πραγματικά να του δοθούν συγχαρητήρια όχι μόνο επειδή διατήρησε την ψυχραιμία του απέναντι στα τσιρίδια, τις επιπλήξεις, τις διακοπές, την ειρωνεία, τις υστερίες,  αλλά κατάφερε να δώσει πειστικές απαντήσεις.

Αναδημοσίευση από το mao.gr

 Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε από το Νίκο Σοφιανό να υπερασπιστεί αν όχι τον Κατρούγκαλο, τουλάχιστον τους κοινωνικούς αγώνες από τις χονδροειδείς ανακρίβειες του πρώην πρύτανη και των υπολοίπων, αλλά αυτός επέλεξε να μην πάρει θέση σε αυτή την άνιση τηλεοπτική αντιπαράθεση, ακολουθώντας την τακτική του κόμματός του, δηλ. την παρέμβαση μόνο στην περίπτωση κάποιος θίξει συγκεκριμένα και ονομαστικά το ΚΚΕ και τη δράση του. Η εικόνα θύμιζε έναν άνθρωπο που βαδίζει νύχτα σ” ένα δρόμο και περικυκλώνεται από μια αγέλη θρασύδειλων σκύλων  που γαβγίζουν και πηδάνε γύρω του γυρεύοντας γυμνή σάρκα να χώσουν τα σάπια δόντια τους. Όμως αυτός δεν γονατίζει, δεν φέρνει τα χέρια του στο κεφάλι προσπαθώντας να προφυλαχτεί, αλλά συνεχίζει να βαδίζει, αγνοώντας τις απειλές του. «Η συμπεριφορά σας είναι αήθης», στριγγλίζει η κυρία Σώτη, ενώ ο πρύτανης Γρυσπολάκης, με μια μόνιμη έκφραση ξινισμένης αξιοπρέπειας, θυμίζει φιγούρα βγαλμένη από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», ενώ ο Μιχελάκης της ΝΔ θύμιζε μια γνωστή μαυροφορεμένη φιγούρα από τις περιπέτειες του Λούκι Λουκ (δεν χρειάζεται να σας πούμε ποια).

 
Αυτή είναι η τηλεοπτική τους δημοκρατία. Το πιο αστείο είναι ότι αμέσως μετά το βίντεο η Σώτη Τριανταφύλλου, σε έξαλλη κατάσταση, αφού κατηγόρησε και πάλι των Γιώργο Κατρούγκαλο ως υπεύθυνο για την κατάσταση των πανεπιστημίων, δήλωσε ότι κύριο χαρακτηριστικό του εξτρεμισμού είναι η έλλειψη ανοχής και ανεκτικότητας στην αντίθετη άποψη, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι φωτογραφίζει τον εαυτό της και τους υπόλοιπους της παρέας της (εκτός Κατρούγκαλου και Σοφιανού, άντε και Ζουγανέλη).
 
Το πιο μαύρο πάνελ ταπεινώνεται από έναν άνθρωπο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

frouta
Το φρούτο που «χτυπά» το κοιλιακό λίπος – Ένα την ημέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά
Νέα έρευνα δείχνει ότι το αβοκάντο συμβάλλει στη μείωση του επικίνδυνου σπλαχνικού λίπους, κυρίως στις γυναίκες
Το φρούτο που «χτυπά» το κοιλιακό λίπος – Ένα την ημέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά
autokinito
Προσοχή στους οδηγούς: Πρόστιμο αν λείπει αυτό το εξάρτημα από το αυτοκίνητο
Τι προβλέπει η νομοθεσία για τις αντιολισθητικές αλυσίδες και πότε επιβάλλεται το πρόστιμο των 80 ευρώ
Προσοχή στους οδηγούς: Πρόστιμο αν λείπει αυτό το εξάρτημα από το αυτοκίνητο
kathreftes
Τεστ προσωπικότητας: Ο καθρέφτης που θα διαλέξετε αποκαλύπτει πώς βλέπετε τον εαυτό σας
Μια αυθόρμητη επιλογή αρκεί για να φωτίσει την αυτοεικόνα, τις ανασφάλειες και τη στάση σας απέναντι στη ζωή
Τεστ προσωπικότητας: Ο καθρέφτης που θα διαλέξετε αποκαλύπτει πώς βλέπετε τον εαυτό σας