Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Δείτε τις βαθμολογίες

Κοινωνία 0

Παιδόφιλοι με HIV ασελγούσαν σε δεκάδες ανήλικα αγόρια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δύο άνδρες ομολόγησαν την ενοχή τους για συνολικά 55 αδικήματα σεξουαλικής φύσεως εναντίον δέκα αγοριών ηλικίας από 13 έως 17 ετών.

Ο λόγος για τον 53χρονο Anthony Marsh και τον 39χρονο Lee Davis από το South Yorkshire της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν το 2005 στις περιοχές του  South Yorkshire, East Yorkshire, the North East, North West και Midland. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τέσσερα από τα θύματά τους κακοποιήθηκαν και από τους δύο άνδρες.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας  Delphine Waring δήλωσε " Οι Marsh και Davis διέπραξαν πολλά τρομακτικά  εγκλήματα σε βάρος νέων παιδιών για πολλά χρόνια"
 
Οι δύο άνδρες είναι οροθετικοί και υπάρχει φόβος να έχουν κολλήσει HIV κάποια από τα θύματά τους. Έως τώρα 17 από θύματά τους έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και μετά από εξετάσεις έχουν βγει αρνητικά στον ιό HIV.
 
Η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί στις 2 Δεκεμβρίου.
 
Πηγή:BBC
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία