Thumbnail
Δέμα με τρόφιμα και ρούχα ετοιμάζει ομάδα Ηρακλειωτών με παραλήπτρια την μητέρα του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, η οποία σύμφωνα με δήλωση του γιου της, ζει με 500 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με το irakliolive.gr, πολίτες του Ηρακλείου που ανήκουν σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες (έμποροι, δικηγόροι, βιοτέχνες κτλ), ακούγοντας τον κ. Στουρνάρα να μιλάει για το πενιχρό εισόδημα της μητέρας του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star, αποφάσισαν να επιστρατεύσουν όσο χιούμορ διαθέτουν και να ετοιμάσουν ένα δέμα για να στηρίξουν την μητέρα του υπουργού.

Ήδη, όπως είπαν -μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη από όπου απηύθυναν έκκληση και σε άλλους Ηρακλειώτες να στηρίξουν αυτή τους την πρωτοβουλία- έχουν μαζέψει τα πρώτα υλικά αγαθά (ρύζι, μακαρόνια) ακόμα και ένα παλτό μεταχειρισμένο για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Αύριο Παρασκευή θα αποστείλουν το δέμα στο υπουργείο Οικονομικών και μαζί με αυτό και μια επιστολή όπου θα περιγράφουν τις δικές τους δυσκολίες με τους φόρους και τις λοιπές επιβαρύνσεις.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

polonia
Υποχρεωτικά μαθήματα οπλοχρησίας στα σχολεία της Πολωνίας  - Εκπαίδευση εφήβων σε σκοποβολή, άμυνα και πρώτες βοήθειες
Οι επικριτές κάνουν λόγο για μια επικίνδυνη στροφή προς τον μιλιταρισμό, σε βάρος της ουσιαστικής παιδείας και της ειρηνικής καλλιέργειας των νέων.
Υποχρεωτικά μαθήματα οπλοχρησίας στα σχολεία της Πολωνίας  - Εκπαίδευση εφήβων σε σκοποβολή, άμυνα και πρώτες βοήθειες
Καρδιά
Νέα μελέτη συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις
Πλαστικά με θανατηφόρες επιπτώσεις: Η χημική ένωση που συνδέεται με 365.000 θανάτους από καρδιοπάθεια
Νέα μελέτη συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις