Thumbnail
Ο «Δολοφόνος Με Το (Κάποτε) Αγγελικό Πρόσωπο»

Ο Αλέν Ντελόν ποτέ δεν έκρυψε τις ακροδεξιές πεποιθήσεις του.  Το 2003 είχε δηλώσει ότι ο Λεπέν είναι φίλος του «εδώ και 30 χρόνια», όμως ο ίδιος παλιά ψήφιζε Ντε Γκολ και ποτέ δεν είχε ψηφίσει ακροδεξιά. (Φαίνεται όμως ότι για όλα υπάρχει κάποια αρχή.) Τότε είχε πει ότι κάποια πράγματα στο πρόγραμμα του Λεπέν του αρέσουν και κάποια άλλα όχι… Όμως και ο Λεπέν συμπαθεί τον Ντελόν. Μάλιστα, το 2010, σε βίντεο της ιστοσελίδας του Εθνικού Μετώπου, όπου ο Λεπέν συζητά με μπλόγκερ , όταν τον ρωτούν ποιος ηθοποιός θα ήθελε να τον υποδυθεί αν γυριζόταν μια ταινία για τη ζωή του, απαντά «ο Αλέν Ντελόν».

Σε συνέντευξη του  στο σημερινό φύλλο της ελβεικής  εφημερίδας «Matin», ο διάσημος ηθοποιός δηλώνει ότι «Το Εθνικό Μέτωπο είναι μια πολύ σημαντική παράταξη, την οποία στηρίζω 100%».

 
Μάλιστα πιστεύει ότι το ξενοφοβικό μόρφωμα σύντομα θα έρθει στην εξουσία: «Για χρόνια πατέρας και κόρη Λεπέν αγωνίζονταν για τις ιδέες τους, αλλά ήταν απομονωμένοι. Για πρώτη φορά δεν είναι μόνοι τους. Έχουν τους Γάλλους μαζί τους» .  «Ο κόσμος δεν αντέχει πια τα ίδια και τα ίδια, θέλει δράση, θέλει κάτι διαφορετικό» συμπληρώνει ο 77χρονος ηθοποιός που στις αρχές του περασμένου μήνα δήλωσε προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις ότι η «ομοφυλοφυλία είναι ενάντια στη φύση».
 
Την περασμένη Κυριακή στην περιφέρεια του Μπρινιόλ, στα νοτιοανατολικά της χώρας, το Εθνικό Μέτωπο επικράτησε στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών με το 40,4% των ψήφων.
 
Στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση στη Γαλλία για τις ευρωεκλογές το Εθνικό Μέτωπο αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη με 24%…. Η κεντροδεξιά παίρνει 22%, οι «σοσιαλιστές» του Ολάντ 20%, το Αριστερό Μέτωπο 10% και το Νέο Αντικαπιταλιστικό Κόμμα (NPA) 2%.
 
Ο οικονομολόγος και συγγραφέας Ζακ Αταλί, που υπήρξε σύμβουλος του Φρανσουά Μιτεράν, δήλωσε ότι το Εθνικό Μέτωπο είναι πλέον το πρώτο κόμμα της Γαλλίας και ο «μεσαίος» χώρος αναζητεί τρόπους ώστε να ανακοπεί η άνοδος της ακροδεξιάς.  Οι κρίσιμες δημοτικές εκλογές στη χώρα  θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάρτιο και οι Ευρωεκλογές τον Μάιο.
 
Πηγή: mao.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητές
Στους δρόμους οι φοιτητές στις 6 Νοεμβρίου – Πανελλαδικά συλλαλητήρια ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τις διαγραφές
Τα βασικά αιτήματα των φοιτητικών συλλόγων
Στους δρόμους οι φοιτητές στις 6 Νοεμβρίου – Πανελλαδικά συλλαλητήρια ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τις διαγραφές
Αλκοόλ
Καβάλα: Στο νοσοκομείο δεκαπεντάχρονος υπό την επήρεια μέθης – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ
Το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου ενημερώθηκε για το συμβάν και προχώρησε στη σύλληψη του 26χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Καβάλα: Στο νοσοκομείο δεκαπεντάχρονος υπό την επήρεια μέθης – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ