Thumbnail
Η βραδιά πέρα από το μουσικό χαρακτήρα λειτούργησε όπως ήταν αναμενόμενο και ως κοινωνικό σχόλιο.

Ο κόσμος απ’ έξω σε ουρές για ένα εισιτήριο που θα του έδινε τη δυνατότητα να δει ένα live που κουβαλούσε όλη τη φόρτιση και την ένταση των ημερών μετά από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και όσων ακολούθησαν.

Η βραδιά πέρα από το μουσικό χαρακτήρα λειτούργησε όπως ήταν αναμενόμενο και ως κοινωνικό σχόλιο.   «Γενικά τραγουδάμε για τα χάλια μας... Σήμερα όμως τραγουδάμε για τον Παύλο». Αυτή ήταν η δήλωση του Αγγελάκα πριν ξεκινήσει η συναυλία. Ο καλλιτέχνης μίλησε για τη στάση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και για την υποκρισία που τα διακρίνει, αφού -όπως είπε- «τώρα θυμήθηκαν να προάγουν μία δήθεν αφύπνιση της κοινωνίας ενάντια στο νεοναζισμό».  

Τα συνθήματα κατά της φασιστικής απειλής δεν έλειψαν καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας δίνοντας αφορμές στον τραγουδοποιό για περαιτέρω σχόλια. “Λυπάμαι για όλους μας... Ξερνάμε την παράνοια και τον κυνισμό μας στα μούτρα μας” δήλωσε αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στο κυριακάτικο εξώφυλλο του Πρώτου Θέματος. Δεν παρέλειψε βέβαια να απαντήσει στο σύνθημα «Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες» σημειώνοντας πως “Η απάντηση στο φασισμό δεν είναι αυτή. Η απάντηση πρέπει να είναι ψύχραιμη, να είναι προϊόν ορθής σκέψης και κυρίως χρειάζεται όλοι να προσέχουμε καθημερινά τον φασισμό μέσα μας...” 

Πηγή: musicpaper.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xaritsis.jpg
Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να εξοργίσει τους αγρότες»
Χαρίτσης για ΟΠΕΚΕΠΕ και αγροτικές πληρωμές: “Η οργή ξεχείλισε” – Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση στη Βουλή
Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να εξοργίσει τους αγρότες»
αγρο
Αλληλεγγύη μαθητών προς τα αγροτικά μπλόκα - Συλλογή δώρων για τα παιδιά των αγροτών
Μέσα από τη συλλογή δώρων, οι μαθητές επιχειρούν να στείλουν το μήνυμα ότι κανένας αγώνας δεν είναι απομονωμένος
Αλληλεγγύη μαθητών προς τα αγροτικά μπλόκα - Συλλογή δώρων για τα παιδιά των αγροτών