Ίδρυμα Ωνάση: Ανακοινώθηκαν 112 νέες υποτροφίες για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές το 2026-2027

Κοινωνία 0

«Οι φασίστες να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο μας»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση, μέσω της οποίας δηλώνουν την αντίθεσή τους στις πρακτικές της Χρυσής Αυγής εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στο Αττικό Νοσοκομείο. «Κάθε πολιτική δράση των φασιστών είναι ανεπιθύμητη στο νοσοκομείο μας.

Ξεκαθαρίζουμε στους φασίστες να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο μας και ούτε να σκεφτούν ότι μπορούν να ξανακάνουν σόου με τις ρατσιστικής έμπνευσης αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες. Το πανηγυράκι τους, που μαζεύονται σαράντα φασισταριά για να φωτογραφηθούν με φόντο το νοσοκομείο και δίνει μόνο ένας αίμα, τελείωσε. Δεν θα το επιτρέψουμε οι εργαζόμενοι», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε την

 
Το Σωματείο Εργαζομένων στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση νεοναζί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα.
 
Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12 Σεπτέμβρη μια ομάδα 50 χρυσαυγιτών έστησε ενέδρα και επιτέθηκε με σιδερολοστούς και ρόπαλα, από τα οποία προεξείχαν πρόκες, σε 20 μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Από τη δολοφονική επίθεση τραυματίστηκαν 9 μέλη του ΚΚΕ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
 
Με ιδιαίτερη μανία οι φασίστες επιτέθηκαν στα μέλη του ΚΚΕ, που είναι εκλεγμένοι συνδικαλιστές στα Σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, επιβεβαιώνοντας ότι οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ είναι τα τσιράκια των μεγαλοεπιχειρηματιών. Η δολοφονική αυτή επίθεση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς ρατσιστικών επιθέσεων και ξυλοδαρμών ενάντια σε μετανάστες αλλά και ενάντια σε αγωνιστές μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους.
 
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στη ναζιστική συμμορία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στο σύστημα που γεννά το φασισμό και τσακίζει τα δικαιώματα μας.
 
Κάθε πολιτική δράση των φασιστών είναι ανεπιθύμητη στο νοσοκομείο μας. Ξεκαθαρίζουμε στους φασίστες να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο μας και ούτε να σκεφτούν ότι μπορούν να ξανακάνουν σόου με τις ρατσιστικής έμπνευσης αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες. Το πανηγυράκι τους, που μαζεύονται σαράντα φασισταριά για να φωτογραφηθούν με φόντο το νοσοκομείο και δίνει μόνο ένας αίμα, τελείωσε. Δεν θα το επιτρέψουμε οι εργαζόμενοι.»
 
Πηγή: koutipandoras.gr
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ατελείωτες ουρές στα αστυνομικά τμήματα: Λήγει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου η προθεσμία για τις παλαιές ταυτότητες

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία