Thumbnail
alfavita.gr

Σήμερα το πρωί Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ομάδα απεργών καθηγητών, με απόφαση της Κεντρικής Απεργιακής Επιτροπής της ΟΛΜΕ ανέβηκε στο βράχο της Ακρόπολης και άνοιξε πανό που έγραφε "Λαέ πολέμα - ΑΠΕΡΓΙΑ". Άλλη ομάδα καθηγητών μοίραζε ανακοινώσεις για την απεργία διαρκείας γύρω από το χώρο της Ακρόπολης.

Έγινε επέμβαση της αστυνομίας η οποία προχώρησε σε προσαγωγές εκπαιδευτικών. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης και από εκεί στη ΓΑΔΑ όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από παρέμβαση μελών της κεντρικής Απεργιακής Επιτροπής της ΟΛΜΕ και μελών του Δ.Σ της ΟΛΜΕ

alfavita.gr

 

Ανακοίνωση

Η παρέμβαση κλιμακίου των απεργιακών επιτροπών των ΕΛΜΕ λεκανοπεδίου στην Ακρόπολη, στις 15 Σεπτέμβρη (Κυριακή ώρα 11πμ) διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, ακρίβεια, συντονισμό και πειθαρχία.

Η ομάδα παρέμβασης με την ανάρτηση πανό για την απεργία και από τον ιερό βράχο, κατέγραψε την επιμονή των εκπαιδευτικών στον αγώνα που τώρα αρχίζει. Σε ότι αφορά στους κοινούς συκοφάντες που ανιστόρητα μιλούν για βεβήλωση του ιστορικού μνημείου, απαντάμε πως εμείς χρόνια τώρα δίνουμε τη γνώση και την ψυχή μας για την Παιδεία και τον Πολιτισμό. Άλλοι τρέφουν λαό και νεολαία με σκουπίδια και αγοραία πρότυπα. Στέλνουμε μήνυμα αγώνα, θάρρους και αυταπάρνησης.

Αθήνα 15 – 9 – 2013

Το κλιμάκιο των απεργιακών επιτροπών για το σχέδιο «Ακρόπολη»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα