Thumbnail
Το τηλεοπτικό συνεργείο οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση με την αιτιολογία ότι τραβούσε πλάνα από την Αμερικανική Βάση της Σούδας στα πλαίσια τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων βρίσκεται αυτή την ώρα ο δημοσιογράφος του Σκάι Μάριος Διονέλης μαζί με τον εικονολήπτη του. Το τηλεοπτικό συνεργείο οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση με την αιτιολογία ότι τραβούσε πλάνα από την Αμερικανική Βάση της Σούδας στα πλαίσια τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Έτσι αυτή την ώρα έχει γίνει προσαγωγή του δημοσιογράφου και του εικονολήπτη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η προσαγωγή έγινε κατόπιν εντολής της Στρατιωτικής Μονάδας που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες για την υπόθεση έχει ενημερωθεί τόσο ο Τηλεοπτικός Σταθμός των Αθηνών όσο και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το χειρισμό της υπόθεσης ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται αν το συνεργείο είχε τραβήξει τηλεοπτικό υλικό από τη Βάση, προκειμένου αυτό να παραδοθεί στις αρχές.

Πηγή: Left.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου η νέα σύγκλιση της ολομέλειας της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία