Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε εξέλιξη βρίσκεται το «άδειασμα» της Πολυκλινικής στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έλαβαν εντολή να «μοιράσουν» τους ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία. 

Το ertopen βρέθηκε εκεί και είδε τα ασθενοφόρα, ενώ όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, αν κάτι συμβεί, ειδικά στα πιο βαριά περιστατικά, ποιός θα είναι που θα αναλάβει την ευθύνη. Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι της Πολυκλινικής πραγματοποιούν παράσταση στο διοικητή του Ευαγγελισμού, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους να πάει στην Πολυκλινική, για να μιλήσουν για το εργασιακό τους μέλλον.

Αύριο Παρασκευή, οι εργαζόμενοι της Πολυκλινικής, όπως και οι εργαζόμενοι σε άλλα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, συμμετέχουν στη συγκέντρωση για την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας, στις 11πμ έξω από το υπουργείο Υγείας.

Στις 3μμ της Παρασκευής, στα γραφεία του ΕΚΑ θα γίνει σύσκεψη των εργαζομένων στο χώρο της Δημόσιας Υγείας.
 
Πηγή: ertopen.com

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καιρος
Ο καιρός σήμερα: Πού θα βρέξει, πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες – Τι αναμένεται στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη
Έρχονται τα πρώτα 30αρια - Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2026
Ο καιρός σήμερα: Πού θα βρέξει, πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες – Τι αναμένεται στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη