Έλεγχο στα πιστοποιητικά σπουδών και ξένων γλωσσών σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους προανήγγειλε η υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Ο έλεγχος, είπε το πρωί στον Αnt1, θ΄αρχίσει από τους εργαζόμενους που θα τεθούν σε κινητικότητα και θα επεκταθεί σταδιακά σε όλο το Δημόσιο Τομέα.
Επισήμανε ακόμα, ότι για να μπει τέλος στην ατιμωρησία, θα επιταχυνθεί η λειτουργία των πειθαρχικών συμβουλίων, που είχε ως αποτέλεσμα μόνο τον Ιούλιο περισσότεροι από 100 επίορκοι υπάλληλοι να δουν την πόρτα της εξόδου.
Την ίδια στηγμή ανακοινώθηκε από το υπουργείο παιδείας η μετάταξη χιλιάδων εκπαιδευτικών σε διαφορετικά σχολεία.
Το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα τον αριθμό των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται υποχρεωτικά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και αυτών που πλεονάζουν. Η δε προθεσμία για τις αιτήσεις προτίμησης είναι έως τις 23 Αυγούστου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ