Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου

Συμπαράσταση στους διωκόμενους συναδέλφους μας (αιρετούς) Π. Βαϊνά – Γ. Χρόνη

     Σε λίγες ημέρες δικάζονται οι συνάδελφοί μας Παντελής Βαϊνάς και Γιώργος Χρόνης, επειδή με την ιδιότητα του αιρετού στα Υπηρεσιακό Συμβούλιο τήρησαν τις δεσμεύσεις τους ενώπιον των Γενικών  Συνελεύσεων των Συλλόγων Π. Ε. της Γ΄ Αθήνας, και υπηρέτησαν τις αποφάσεις των Συλλόγων σε ό, τι αφορά την  αυταρχική και αντισυναδελφική συμπεριφορά υποψηφίων Διευθυντών. Ταυτόχρονα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής οι δύο συνάδελφοι αιρετοί με την κατηγορία της « παράβασης καθήκοντος » και το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

 

    Η κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) όφειλε να έχει ήδη προχωρήσει στην κατάργηση του Πειθαρχικού Δικαίου για τους Δημοσίους Υπαλλήλους (με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος), όπως αυτό διαμορφώθηκε με το μνημονιακό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και όχι να αρκείται  σε  « δημοκρατικές εκκλήσεις » δια στόματος του Υπουργού Παιδείας προς τους δικαστικούς λειτουργούς και τα υπηρεσιακά συμβούλια ζητώντας να « ανταποκριθούν » σ’ αυτήν συγκαλύπτοντας ουσιαστικά την ευθύνη της κυβέρνησής του.

       Η πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τη διατήρηση του αυταρχικού και « τρομοκρατικού » Νέου Πειθαρχικού Δικαίου είναι μεγάλη.

Απαιτούμε την απαλλαγή των συναδέλφων αιρετών  Παντελή Βαϊνά και  Γιώργου Χρόνη από κάθε πειθαρχική, διοικητική και ποινική δίωξη.

   Η άσκηση των συνδικαλιστικών καθηκόντων δεν συνιστά σε καμία περίπτωση παράβαση καθήκοντος .

   Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζει για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράστασή του στους διωκόμενους συναδέλφους μας (αιρετούς) Π. Βαϊνά και Γ. Χρόνη και καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες – μέλη του συλλόγου μας να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους διωκόμενους συναδέλφους αιρετούς με την παρουσία τους στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου την Παρασκευή 6 Νοέμβρη  ώρα 10π.μ.  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής,  Τσόχα 15-17.

   Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να συμμετάσχει στην κινητοποίηση απαιτώντας την παύση των διώξεων των συναδέλφων.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ με την Ανάκληση απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων: Αόρατος κίνδυνος με επιβλαβείς χημικές ουσίες και ελλιπή επισήμανση

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗς
Με "τρικλοποδιά" επιχειρούν να γονατίσουν τον δάσκαλο που αγαπήσαμε!
Μια υπόθεση-σύμβολο για τον εκφοβισμό, τη φίμωση της συνδικαλιστικής δράσης και την προσπάθεια εγκαθίδρυσης σιγής νεκροταφείου στα σχολεία
Με "τρικλοποδιά" επιχειρούν να γονατίσουν τον δάσκαλο που αγαπήσαμε!
Τρόφιμα
10 Τροφές-ασπίδα: Οι «θαυματουργές» επιλογές που προστατεύουν την υγεία σου!
Ανακάλυψε ποιες τροφές λειτουργούν σαν φυσικό «φάρμακο» για τον οργανισμό και γιατί δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου
10 Τροφές-ασπίδα: Οι «θαυματουργές» επιλογές που προστατεύουν την υγεία σου!