Εργασία

ΑΣΕΠ 6Κ/2025: «Σήμα» διορισμού σε 426 υποψηφίους

Το κτήριο της ΕΡΤ με λογότυπο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αντίστροφη μέτρηση για μόνιμες προσλήψεις στην ΕΡΤ – Ποιοι καλούνται για δικαιολογητικά από το ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ ανοίγει αύριο, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 08:00, την πλατφόρμα της ηλεκτρονικής επίκλησης δικαιολογητικών στο πλαίσιο της προκήρυξης 6Κ/2025, που αφορά 25 θέσεις εργασίας στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ ΑΕ).

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026 στις 14:00.

Ποιους αφορά η διαδικασία

Η πρόσκληση αφορά συνολικά 426 υποψηφίους οι οποίοι, βάσει της συνολικής τους βαθμολογίας, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης ανά κατηγορία και κλάδο και ειδικότητα.

Η διαδικασία αφορά υποψήφιους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), δηλαδή αποφοίτους ΤΕΙ και λυκείου, και συνδέεται άμεσα με τη σύνταξη των προσωρινών πινάκων κατάταξης και διοριστέων.

Όπως υπενθυμίζει το ΑΣΕΠ, όσοι δεν υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός της προθεσμίας, αποκλείονται αυτομάτως από τη συνέχεια της διαδικασίας.

Οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή

Η υποβολή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις οδηγίες της προκήρυξης (Κεφάλαιο Δ΄ – Παράρτημα Β΄).

Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, όπως αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτησή τους.

Το ΑΣΕΠ συνιστά να μην περιμένουν οι υποψήφιοι την τελευταία ημέρα για την υποβολή, καθώς υπερφόρτωση του συστήματος ή τεχνικά προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν δυσκολία ή αδυναμία αποστολής των δικαιολογητικών.

Για την καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας, η Ανεξάρτητη Αρχή παρέχει γραφικό απεικόνισης επισκεψιμότητας της πλατφόρμας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέγουν ώρες με χαμηλότερη κίνηση.

Κρίσιμα σημεία που πρέπει να θυμάστε

  • Η διαδικασία αφορά μόνο τους υποψηφίους που προηγούνται στους πίνακες κατάταξης.

  • Η υποβολή είναι ηλεκτρονική και υποχρεωτική για την περαιτέρω συμμετοχή.

  • Ο χρόνος υποβολής ξεκινά Παρασκευή 9/1/2026, 08:00 και λήγει Πέμπτη 22/1/2026, 14:00.

  • Η μη έγκαιρη υποβολή συνεπάγεται αυτόματο αποκλεισμό.

Η προκήρυξη 6Κ/2025 και η διαδικασία επίκλησης δικαιολογητικών σηματοδοτούν ένα κρίσιμο στάδιο για τους υποψήφιους, καθώς από το Β’ στάδιο θα καθοριστούν οι προσωρινοί πίνακες διοριστέων στην ΕΡΤ.

Δείτε ΕΔΩ τους πίνακες υποψηφίων ΤΕ και ΔΕ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εργασία