diagonismos asep
Αναλυτικά οι ημερομηνίες του διαγωνισμού

Άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 22 Μαΐου 2025 και ώρα 08:00, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για τη δήλωση ραντεβού των υποψηφίων που συμμετέχουν στον 2ο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (προκήρυξη 1Γ/2025).

Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη στη διεύθυνση https://appointments.asep.gr και παρέχει τη δυνατότητα επιλογής ημέρας και ώρας εξέτασης. Οι υποψήφιοι καλούνται να κινηθούν άμεσα, καθώς ο διαθέσιμος χρόνος είναι περιορισμένος.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως την Τρίτη 27 Μαΐου 2025 και ώρα 12:00, οπότε και θα κλείσει οριστικά. Όσοι δεν επιλέξουν εγκαίρως ραντεβού, θα τοποθετηθούν αυτόματα σε διαθέσιμη βάρδια από το σύστημα.

Η είσοδος στην πλατφόρμα πραγματοποιείται με χρήση των προσωπικών κωδικών Taxisnet, ενώ αλλαγές στις δηλωθείσες επιλογές (ημέρα και βάρδια) μπορούν να γίνουν μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.

Στην ίδια ιστοσελίδα έχει αναρτηθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα του διαγωνισμού, με τις διαθέσιμες βάρδιες.

Οι ημερομηνίες του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, ανάλογα με την πόλη:

  • Αθήνα: Από Παρασκευή 20 Ιουνίου έως Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025

  • Θεσσαλονίκη: Από Σάββατο 12 Ιουλίου έως Κυριακή 27 Ιουλίου 2025

Τα εξεταστικά κέντρα

  • Στην Αθήνα, οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy στο Μαρούσι (Σπάρτης 1 & Πέλικα)

  • Στη Θεσσαλονίκη, στο Περίπτερο 5 της ΔΕΘ – Helexpo (Εγνατίας 154)

Έκπτωση στα μεταφορικά

Σύμφωνα με ανακοίνωση της υφυπουργού Εσωτερικών, Βιβής Χαραλαμπογιάννη, έχει προβλεφθεί έκπτωση στα μεταφορικά έξοδα για τους υποψήφιους που θα ταξιδέψουν προς και από τα εξεταστικά κέντρα.

47.410 συμμετοχές – Χωρίς βάση ο φετινός διαγωνισμός

Στον φετινό διαγωνισμό έχουν δηλώσει συμμετοχή 47.410 υποψήφιοι, οι οποίοι θα εξεταστούν ηλεκτρονικά. Σημαντική διαφοροποίηση αποτελεί το γεγονός ότι δεν προβλέπεται βάση επιτυχίας, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου αξιολόγησης.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 3Κ/2025: 450 Διορισμοί στο Υπ.Πολιτισμού ΧΩΡΙΣ πτυχίο - Αιτήσεις εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diethnes-panepistimio
ΤΕΕ: Εγγραφή αποφοίτων 4 Τμημάτων του ΔΙΠΑΕ στο Μητρώο Μελών – Ποιο Τμήμα εξαιρείται
Οι απόφοιτοι των Τμημάτων του ΔΙΠΑΕ μπορούν να ενταχθούν στις αντίστοιχες Βασικές Ειδικότητες (π.χ. Μηχανολόγος Μηχανικός, Μηχανικός Περιβάλλοντος,...
ΤΕΕ: Εγγραφή αποφοίτων 4 Τμημάτων του ΔΙΠΑΕ στο Μητρώο Μελών – Ποιο Τμήμα εξαιρείται
δοε
ΔΟΕ: Αντιδράσεις για αυθαίρετες παρεμβάσεις του Διευθυντή Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας στη διαδικασία αξιολόγησης στα σχολεία
Καταγγελίες για αυταρχικές μεθοδεύσεις στην εκπαίδευση
ΔΟΕ: Αντιδράσεις για αυθαίρετες παρεμβάσεις του Διευθυντή Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας στη διαδικασία αξιολόγησης στα σχολεία
paideias
Αποκλειστικό alfavita.gr: Νέο μάθημα "Οικονομία" στην Α΄ Λυκείου από το νέο σχολικό έτος
Από τον Σεπτέμβριο του 2025, η Ελλάδα εισάγει το πρώτο οργανωμένο μάθημα Οικονομίας στην Α’ Λυκείου  ως απάντηση στον οικονομικό αναλφαβητισμό.
Αποκλειστικό alfavita.gr: Νέο μάθημα "Οικονομία" στην Α΄ Λυκείου από το νέο σχολικό έτος