traumatioforeis
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αντικείμενο του προγράμματος είναι η δημιουργία 500 νέων θέσεων πλήρους απασχόλησης μέσω της τοποθέτησης προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 28 Μαρτίου, στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης www.dypa.gov.gr οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ωφελούμενων και αποκλειομένων της δράσης «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 500 τραυματιοφορέων στον δημόσιο τομέα της υγείας» της ΔΥΠΑ.

Στόχος του προγράμματος είναι η άμεση εργασιακή επανένταξη εγγεγραμμένων ανέργων με χαμηλή εξειδίκευση, με έμφαση στη μακροχρόνια ανεργία και την ανεργία των νέων.

Αντικείμενο του προγράμματος είναι η δημιουργία 500 νέων θέσεων πλήρους απασχόλησης  μέσω της τοποθέτησης προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Οι ωφελούμενοι θα απασχοληθούν στον κλάδο Υ.Ε Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού και συγκεκριμένα στην ειδικότητα Υ.Ε Μεταφορέων Ασθενών ή Υ.Ε Τραυματιοφορέων, για χρονικό διάστημα 12 μηνών, με ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές έως 1.050 ευρώ.

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) της ΔΥΠΑ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της - εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ - Δημόσιας Πρόσκλησης. Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση:

https://www.dypa.gov.gr/active-employment-policies/eidiko-programma-apasxolisis-500-travmatioforeon-ston-dimosio-tomea-ths-ygeias

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: dypa.gov.gr → Προγράμματα Απασχόλησης → Κλειστά Προγράμματα → Προγράμματα για τα οποία υποβάλλουν αίτηση οι άνεργοι → Προγράμματα Απασχόλησης στον Δημόσιο Τομέα → Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 500 τραυματιοφορέων στον δημόσιο τομέα της υγείας (Νομικό Πλαίσιο – Υποστηρικτικό Υλικό)

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΔΥΠΑ στην καρτέλα της αίτησής τους ή
  • Από τον προσωρινό πίνακα κατάταξης ανέργων με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους για τον λόγο που αποκλείστηκαν, από τον προσωρινό πίνακα αποκλειομένων.

Αιτιολογημένες ενστάσεις (με τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα) μπορούν να υποβληθούν από τη Δευτέρα, 31 Μαρτίου και ώρα 11:00, έως και την Τετάρτη, 2 Απριλίου και ώρα 14:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο https://www.dypa.gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet.

Σε περίπτωση αδυναμίας επισύναψης των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική ένσταση, οι ενιστάμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), μέχρι την ημέρα Τετάρτη, 2 Απριλίου και ώρα 14:00, προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις του αρμόδιου ΚΠΑ2, σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 7.800.000 ευρώ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αριστ
Aristotle Innovation Forum: Σύνοδος κορυφής των Πρυτάνεων στη Θεσσαλονίκη για το ψηφιακό μέλλον των ελληνικών ΑΕΙ
Το αύριο της Ανώτατης Εκπαίδευσης: Έντεκα ακαδημαϊκοί ηγέτες συζητούν για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των Πανεπιστημίων
Aristotle Innovation Forum: Σύνοδος κορυφής των Πρυτάνεων στη Θεσσαλονίκη για το ψηφιακό μέλλον των ελληνικών ΑΕΙ
paidon-agia-sofia.jpg
Συνελήφθησαν γονείς στους Αγίους Αναργύρους που κρατούσαν τα τρία ανήλικα παιδιά τους σε άθλιες συνθήκες
Εικόνες ντροπής στους Αγίους Αναργύρους: Χειροπέδες σε δύο γονείς που μεγάλωναν τα τρία ανήλικα παιδιά τους μέσα σε εστία μολύνσεως
Συνελήφθησαν γονείς στους Αγίους Αναργύρους που κρατούσαν τα τρία ανήλικα παιδιά τους σε άθλιες συνθήκες
μηχανή delivery
Μπαράζ ελέγχων από την τροχαία: Πάνω από 2.000 κλήσεις για κράνος σε δίκυκλα και πατίνια μέσα σε μία εβδομάδα
Στο στόχαστρο διανομείς και χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων
Μπαράζ ελέγχων από την τροχαία: Πάνω από 2.000 κλήσεις για κράνος σε δίκυκλα και πατίνια μέσα σε μία εβδομάδα