αεροδρόμιο
Ο τελικός πίνακας αποκλειομένων στον γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2024 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 97 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας- Ποιοι μένουν εκτός

Σήμερα εκδόθηκε και καταχωρίστηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, ο τελικός πίνακας Αποκλειομένων υποψηφίων, λόγω ορίου ηλικίας, μετά την εξέταση των αντιρρήσεων, του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση συνολικά ενενήντα επτά (97) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Eκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ), στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) – Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (ΦΕΚ 63/31.12.2024, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), σύμφωνα με το άρθρο 62 του ν.5149/2024 (Α΄ 169) καθώς και τα άρθρα 8-27 του ν. 4765/2021 (Α΄ 6).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 62/2004 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον Αριθμό Μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μουσική
Κινητοποίηση Μουσικών Σχολείων: Στο πλευρό των μαθητών και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας
Στάση εργασίας και συγκέντρωση την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου για υποδομές, χρηματοδότηση και εκπαιδευτικά δικαιώματα
Κινητοποίηση Μουσικών Σχολείων: Στο πλευρό των μαθητών και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας