limeniko_skafos
Ποιες θέσεις αφορά

Το Υπουργείο Ναυτιλίας προκηρύσσει διαγωνισμό για την απευθείας κατάταξη 75 Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα.

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

  • Ειδικότητα Κυβερνήτη: 20 θέσεις για πτυχιούχους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) ή Πλοιάρχους της ημεδαπής με τουλάχιστον 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας μετά την απόκτηση διπλώματος Γ΄ τάξης Εμπορικού Ναυτικού. Εάν δεν επαρκούν οι υποψήφιοι, οι θέσεις θα καλυφθούν από πτυχιούχους της αλλοδαπής.
  • Ειδικότητα Μηχανικού: 55 θέσεις για πτυχιούχους ΑΕΝ ή Μηχανικούς της ημεδαπής με 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας. Εάν οι θέσεις δεν καλυφθούν από ημεδαπούς υποψηφίους, θα καλυφθούν από πτυχιούχους της αλλοδαπής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της εφαρμογής https://portal.hcg.gr/stratol από 10 Ιανουαρίου 2025 έως 10 Φεβρουαρίου 2025.

Μετά την καταχώριση της αίτησης, οι υποψήφιοι πρέπει να την εκτυπώσουν, να την υπογράψουν και να την αποστείλουν με συστημένη αλληλογραφία μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση του Υπουργείου Ναυτιλίας έως 11 Φεβρουαρίου 2025.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Σαρώνει το Voucher των 750€ - Έκτακτη Ενημέρωση με οδηγίες και τα 1500€

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο - Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
Παπαγεωργίου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου): ​​​​​​​Ούτε οι ακαδημαϊκοί δεν φαντάζονται πώς θα γίνεται το μάθημα σε πέντε χρόνια
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
τεχνητή νοημοσύνη
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στην τάξη: Η Αυστρία πειραματίζεται με το σχολείο του 21ου αιώνα
Λατινικά λιγότερα, Τεχνητή Νοημοσύνη περισσότερη – Το σχολείο του μέλλοντος στην Αυστρία
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στην τάξη: Η Αυστρία πειραματίζεται με το σχολείο του 21ου αιώνα