ASEP prokriiskseis
Ξεκινά αύριο η υποβολή δικαιολογητικών στο ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 31 θέσεων μόνιμου προσωπικού ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στη ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ

Προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων της Προκήρυξης 4Κ/2024 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα μίας (31) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην εταιρεία «Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» - ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε. (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021, το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά του.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει στις 27 Αυγούστου 2024 ημέρα Τρίτη ώρα 8:00 και λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Δευτέρα ώρα 14:00.

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτών.

Το ΑΣΕΠ δε φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες. Επιπλέον, προς διευκόλυνση των υποψηφίων, παρουσιάζεται σε Γράφημα ο αριθμός των επισκέψεων ανά ώρα της ημέρας στον Κόμβο του ΑΣΕΠ (ενδεικτικά παρατίθεται η κίνηση για τον μήνα Ιούλιο 2024 και 2023).

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπα
Ελλάδα – Κύπρος μαζί κατά της ενδοσχολικής βίας - Χαιρετισμός Ζαχαράκη
Πραγματοποιήθηκε το Διακρατικό Επιστημονικό Συνέδριο Ελλάδας και Κύπρου με θέμα: «Μαζί για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας»
Ελλάδα – Κύπρος μαζί κατά της ενδοσχολικής βίας - Χαιρετισμός Ζαχαράκη
Σοφία Χρηστίδου
Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου - «Δεν είμαστε αναλώσιμοι»
Οργή εκπαιδευτικών για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου και το κλίμα εκφοβισμού στα σχολεία
Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου - «Δεν είμαστε αναλώσιμοι»