ipourgeio_paideias
Τα αποτελέσματα για τις θέσεις στην στην Ακαδημία Αθηνών, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ), στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μηλεών, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κων/νος Κούμας», στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μουσείο Ληξουρίου Ιακωβάτων, στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), στην Ι.Μ. Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής & Κονίτσης

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2023 (Φ.Ε.Κ. 40/τ. Α.Σ.Ε.Π./31.10.2023) που αφορά, μεταξύ άλλων, στην πλήρωση έντεκα (11) θέσεων μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ακαδημία Αθηνών, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ), στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μηλεών, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κων/νος Κούμας», στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μουσείο Ληξουρίου Ιακωβάτων, στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), στην Ι.Μ. Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής & Κονίτσης, φορείς του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

4Κ-2023 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕ.zip

4Κ-2023 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΕ.zip

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πρωτομαγιά 2026
Πρωτομαγιά: Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, τράπεζες
Για ποιους είναι αργία η Πρωτομαγιά 2026, ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά
Πρωτομαγιά: Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, τράπεζες
ντανταδες
Νταντάδες της Γειτονιάς: Ανοίγει στις 13:00 η πλατφόρμα για όλη τη χώρα
Eπιμελητές και επιμελήτριες από όλη τη χώρα μπορούν από σήμερα να εγγράφονται στο Μητρώο του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονίας»
Νταντάδες της Γειτονιάς: Ανοίγει στις 13:00 η πλατφόρμα για όλη τη χώρα