ΑΣΕΠ
Η κατανομή του ΑΣΕΠ για τη Δημοτική Αστυνομία

Σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 ώρα 14:00 μ.μ. λήγει η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 1Κ/2024, που αφορά στην πρόσληψη 1.213 μονίμων στη Δημοτική Αστυνομία.

Προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων της προκήρυξης 1Κ/2024 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.213 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία, το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψηφίους που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας Ανακοίνωσης, οι οποίοι, ανά κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη.

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Τονίζεται ότι, εάν οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες δεν αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία, ενώ συνιστάται στους υποψηφίους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτών.

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Η κατανομή του ΑΣΕΠ για τη Δημοτική Αστυνομία

Είναι η πρώτη φορά που οι προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου μέσω του ΑΣΕΠ, ενώ σημειώνεται ότι η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκαν προσλήψεις στις αντίστοιχες υπηρεσίες ήταν το 2010.

Η «μερίδα του λέοντος» από τις θέσεις θα διατεθεί στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Συγκεκριμένα θα διατεθούν:

  • 208 θέσεις στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)
  • 218 θέσεις στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ)
  • 787 θέσεις στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)

Από τις οποίες:

  • οι 499 θέσεις απευθύνονται σε υποψηφίους χωρίς εμπειρία,
  • οι 194 θέσεις σε πολύτεκνους και τέκνα πολυτέκνων,
  • οι 145 θέσεις σε τρίτεκνους και τέκνα τριτέκνων,
  • οι 60 θέσεις σε άτομα που έχουν τέκνο, αδελφό, σύζυγο ή γονέα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΔΩΡΕΑΝ το 1ο Τεστ προσομοίωσης για τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: ΑΛΛΑΞΕ Η ΥΛΗ - Αποκτήστε την εδώ μαζί με ασκήσεις και λύσεις

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών με εξ αποστάσεως πρόγραμμα ΑΜΕΣΑ (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ