thanos_papaioanou
«Τώρα μας ζητάνε και τα ρέστα επειδή κάποιοι τελικά δεν δέχθηκαν τον διορισμό και συνεχίζεται ένας φαύλος αναπληρώσεων»

Περίεργες δηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννακός αναφορικά με την προκήρυξη των 4.000 θέσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ καταλόγισε ευθύνες στο ΑΣΕΠ  σημειώνοντας: "Η προκήρυξη των 4.000 θέσεων για τα νοσοκομεία που προκηρύχθηκε το 2019 από το ΑΣΕΠ, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών του ΑΣΕΠ. Πέντε χρόνια μετά!"

Mέσα από σχετική ανάρτηση του στο facebook, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στην προκήρυξη των 4.000 θέσεων στα νοσοκομεία της χώρας, απαντώντας στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο. 

Συγκεκριμένα, μέσα από την ανάρτηση του, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ έκανε λόγο για την προκήρυξη 2Κ/2019 των 1.116 θέσεων προσωπικού νοσοκομείων, η οποία είχε εκδοθεί προς μονιμοποίηση συμβασιούχων, καθώς και τους λόγους για τους οποίους ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΑΣΕΠ στο Facebook:

«ΝΤΡΟΠΗ

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος δήλωσε σήμερα: 

"Η προκήρυξη των 4.000 θέσεων για τα νοσοκομεία που προκηρύχθηκε το 2019 από το ΑΣΕΠ, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών του ΑΣΕΠ. Πέντε χρόνια μετά!"

Εάν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων έχει αξιοπρέπεια (και νομίζω ότι έχει), όταν σκεφτεί τι είπε θα ντραπεί. 

Για την προκήρυξη 2Κ/2019 (1.116 θέσεις προσωπικού νοσοκομείων) που είχε εκδοθεί κατόπιν προς μονιμοποίηση συμβασιούχων, εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα τον Ιανουάριο του 2021.  

Η προκήρυξη αυτή ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας, και αφού διορίσθηκαν όσοι είχαν κριθεί διοριστέοι με αντισυνταγματικό τρόπο, εκδόθηκε νέα προκήρυξη χωρίς την αντισυνταγματική μοριοδότηση. Τα οριστικά αποτελέσματα εκδόθηκαν (για 2η φορά επαναλαμβάνω) διαδοχικά από τον Ιούλιο του 2023 έως και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. 

Το ΑΣΕΠ φορτώθηκε λόγω της συνδικαλιστικής αντισυνταγματικής απαίτησης δύο φορές την ίδια διαδικασία. Και τώρα μας ζητάνε και τα ρέστα επειδή κάποιοι τελικά δεν δέχθηκαν τον διορισμό και συνεχίζεται ένας φαύλος αναπληρώσεων».

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: Ο «πρόεδρος της ειρήνης» ισοφάρισε τους βομβαρδισμούς της τετραετίας Μπάιντεν
«Ειρηνοποιός» μόνο στα λόγια ο Ντόναλντ Τραμπ: 672 βομβαρδισμοί και 1.000 νεκροί μέσα σε ένα έτος από τις ΗΠΑ
Τραμπ: Ο «πρόεδρος της ειρήνης» ισοφάρισε τους βομβαρδισμούς της τετραετίας Μπάιντεν
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Σχολεία: Διαθέσιμες πάνω από 140 Δράσεις Ενεργού Πολίτη για Τοπική Ιστορία και Γεωγραφία
Διαθέσιμες στο act.digitalschool.gov.gr οι νέες δράσεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς - Αναλυτικός οδηγός του ΙΕΠ
Σχολεία: Διαθέσιμες πάνω από 140 Δράσεις Ενεργού Πολίτη για Τοπική Ιστορία και Γεωγραφία
karnavali.jpg
Πότε ξεκινάει το Πατρινό Καρναβάλι 2026;
Το καρναβαλικό ταξίδι ξεκινά επίσημα το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026, ανήμερα του Αγίου Αντωνίου, ενώ η αυλαία πέφτει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026...
Πότε ξεκινάει το Πατρινό Καρναβάλι 2026;