διαγωνισμος ασεπ 2024
: Κλείνει στις 14:00 η πλατφόρμα για τον γραπτό διαγωνισμό

Κλείνει σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 14:00 το μεσημέρι, η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για τις αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη 1Γ/2024 του ΑΣΕΠ για τη διεξαγωγή του νέου «μίνι» γραπτού διαγωνισμού. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στο ΑΣΕΠ  έως και σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00.

Στον νέο γραπτό διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν πτυχίο ή δίπλωμα Δασοπονίας ή Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής και το πρόγραμμα του γραπτού διαγωνισμού θα γνωστοποιηθούν σε δεύτερο χρόνο, αφού ολοκληρωθούν οι οι αιτήσεις συμμετοχής. 

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Η γραπτή εξέταση θα γίνει με τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Η ηλεκτρονική εξέταση θα περιλαμβάνει τη δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας όπου αξιολογούνται δεξιότητες όπως γλωσσικού και αριθμητικού συλλογισμού, η αντιληπτική ταχύτητα και η ακρίβεια, o επαγωγικός και παραγωγικός συλλογισμός καθώς και ένα σύνολο σαφώς ορισμένων και παρατηρήσιμων εργασιακών συμπεριφορών που, βάσει επιστημονικών ερευνών, σχετίζονται με την επιτυχημένη απόδοση στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και, ειδικότερα, με το Ενιαίο Πλαίσιο Δεξιοτήτων του ν. 4940/2022. 

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί μέσω προσαρμοστικών τεστ (Computerized Adaptive Testing – CAT) που θα περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και / ή άλλου είδους κλειστού τύπου ερωτήσεων και για την τρίτη ενότητα περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που θα αφορούν προσομοίωση εργασιακών καταστάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, η γραπτή ηλεκτρονική εξέταση θα περιλαμβάνει τις παρακάτω τρεις ενότητες δοκιμασιών (τεστ):

  • Παραγωγικός Συλλογισμός
  • Επαγωγικός Συλλογισμός
  • Διαχείριση Εργασιακών Σεναρίων

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ ΓΙΑ το νέο μίνι  Γραπτό Διαγωνισμό αλλά και τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμο ΑΣΕΠ

 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 15 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Πώς διορίζεστε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ανεξαρτήτως πτυχίου AEI και ΤΕΙ (Και με απολυτήριο λυκείου)

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση ΙΤΑΛΙΚΩΝ και ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

iereas
Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Αρχιμανδρίτης έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ιερόδουλη και την κακοποίησε σεξουαλικά
Η 34χρονη πήγε στο νοσοκομείο και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες
Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Αρχιμανδρίτης έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ιερόδουλη και την κακοποίησε σεξουαλικά