Πολεμικό Ναυτικό
INTIME NEWS
Ποιες ειδικότητες ζητούνται

Την πλήρωση 40 θέσεων -με επιλογή- στρατιωτικού διδακτικού προσωπικού (Σ.Δ.Π.) με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης και 8 θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση (Ε.Π.Σ.), κατηγορίας Ειδικών Επιστημόνων, με σύμβαση εργασίας μερικής ή πλήρους απασχόλησης του τμήματος Ναυτικών Επιστημών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, με δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης για τα ακαδημαϊκά έτη 2025-2026 και 2026-2027, προκήρυξε η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων( ΣΝΔ).

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], αποκλειστικά εντός προθεσμίας 20 ημερολογιακών ημερών από την τελευταία ημερομηνία δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο, δηλαδή την 17/06/2024 και ώρα 15:00 μ.μ..

Διευκρινίζεται ότι αιτήσεις μέσω τηλεομοιοτυπίας δεν γίνονται δεκτές.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι η ΣΝΔ δεν είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους υποψηφίους για φακέλους που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι-ες μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Υποστήριξης Διδακτικού Προσωπικού Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης και Αξιολόγησης της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 13:00 στα τηλέφωνα: 210-4581622 & 210-4581309, στην ιστοσελίδα της Σ.Ν.Δ. www.hna.gr (ΕΔΩ) και στην ιστοσελίδα του Γ.Ε.Ν. www.hellenicnavy.gr (ΕΔΩ).

Δείτε ΕΔΩ τις προκηρύξεις.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Έρχονται 7.000 προσλήψεις εντός του 2024

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Άλλαξε η ύλη - Αποκτήστε την εδώ μαζί με ασκήσεις και λύσεις

 Εκτός Πραγματικότητας: 35.000 αιτήσεις για Proficiency χωρίς Προφορικά, έκθεση

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών με εξ αποστάσεως πρόγραμμα ΑΜΕΣΑ (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλυπτά του Παρθενώνα
Με ένα έγγραφο ενός καϊμακάμη και χωρίς άδεια ο Έλγιν λεηλάτησε τον Παρθενώνα!
Σε συνεντεύξεις της σε ελληνικά Μ.Μ.Ε. η κυρία Μποζ τόνισε ότι τόσο η δική της ομάδα, όσο και άλλες από Τούρκους αρχαιολόγους έψαξαν τα οθωμανικά...
Με ένα έγγραφο ενός καϊμακάμη και χωρίς άδεια ο Έλγιν λεηλάτησε τον Παρθενώνα!