ΑΣΕΠ
Πλήρωση μίας ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού στον ΔΟΑΤΑΠ

Γνωστοποιείται η πλήρωση, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 7 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, μίας (1) θέσης τακτικού προσωπικού κλάδου- ειδικότητας ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ στον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 4Κ/2021 (ΦΕΚ 20/2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Η πλήρωση της θέσης του κλάδου-ειδικότητας ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (κωδ. θέσης 404), θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων της προκήρυξης (4Κ/2021), βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει, εφόσον κλήθηκαν ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης, σε συνδυασμό με τη δήλωση προτίμησής τους.

Προσόντα ή κριτήρια που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής (26.05.2021) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

4Κ-2021 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΟΑΤΑΠ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαρινακ
Παύλος Μαρινάκης για κόμμα Καρυστιανού: Η προαναγγελία δεν αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα
Ο Παύλος Μαρινάκης καταδίκασε την ακραία λαϊκιστική λογική και τον μηδενισμό, χαρακτηρίζοντάς τα ως επικίνδυνα για τη Δημοκρατία
Παύλος Μαρινάκης για κόμμα Καρυστιανού: Η προαναγγελία δεν αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα
Ιράν
Το Ιράν προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε»
Η δήλωση αυτή έρχεται ενώ η κατάσταση στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις της χώρας παραμένει εξαιρετικά τεταμένη.
Το Ιράν προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε»