ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
Με πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας η «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον Πειραιά, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 100 επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, όπως ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εξυπηρέτησης αεροδρομίων, κ.ά. που προσφέρουν περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας για πολλές ειδικότητες και για πολλά επίπεδα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

Η ΔΥΠΑ διοργανώνει και φέτος Ημέρα Καριέρας αφιερωμένη στον τουρισμό για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που – καθώς ξεκινάει η τουριστική σεζόν – αναζητούν  προσωπικό για χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Ταυτόχρονα, η εκδήλωση παρέχει τη δυνατότητα σε όλους όσους αναζητούν εργασία στον κλάδο, να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη εκατοντάδων επιχειρήσεων και να διερευνήσουν ποιες ευκαιρίες απασχόλησης υπάρχουν που αντιστοιχούν στα προσόντα και τις επαγγελματικές προσδοκίες τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-sef-2024

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων και επίσης να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και να συνομιλήσουν με μαθητές, εκπαιδευτικούς και στελέχη των Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ, που προσφέρουν προγράμματα σπουδών αποκλειστικά σε ειδικότητες του τουρισμού.

Οι εκδηλώσεις «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων, ώστε να αποτελούν κάθε φορά έναν επιτυχημένο κόμβο δικτύωσης και διασύνδεσης, ενισχύοντας την αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον σάλο στο X με την ταυτότητα του
Έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις προκάλεσε τις τελευταίες ώρες στο X ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή διευκρινίσεις που θέλησε να δώσει...
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον σάλο στο X με την ταυτότητα του
Τρακτέρ παραταγμένα στο δρόμο σε αγροτικά μπλόκα
Μπλόκα αγροτών: Οι οδηγίες της Τροχαίας για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων μετά τον αποκλεισμό στις σήραγγες των Τεμπών
Κλείσιμο τμημάτων του Π.Α.Θ.Ε. στα Τέμπη
Μπλόκα αγροτών: Οι οδηγίες της Τροχαίας για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων μετά τον αποκλεισμό στις σήραγγες των Τεμπών
Φίλιππος Αναστασιάδης, δήμαρχος Παγγαίου
Δήμαρχος Παγγαίου: Οι θετικές επιπτώσεις της κατάργησης των Σχολικών Επιτροπών - Μετρήσιμη βελτίωση και αύξηση δυνατοτήτων
Λιγότερη διάσπαση, περισσότερη αποτελεσματικότητα, λιγότερη γραφειοκρατία, περισσότερη φροντίδα για το σχολείο
Δήμαρχος Παγγαίου: Οι θετικές επιπτώσεις της κατάργησης των Σχολικών Επιτροπών - Μετρήσιμη βελτίωση και αύξηση δυνατοτήτων