institouto_paster
Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική προκήρυξη, και η προθεσμία υποβολής είναι η Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Προκήρυξη θέσης Γενικού Διευθυντή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική προκήρυξη, και η προθεσμία υποβολής είναι η Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Γενικού Διευθυντή πρέπει:

  •  Να είναι επιστήμονες αναγνωρισμένου κύρους και να κατέχουν τα προσόντα διορισμού σε θέση Ερευνητή Βαθμίδος Α΄ ή αντίστοιχης βαθμίδας καθηγητή ΑΕΙ. Τα προσόντα του ερευνητή Α΄ βαθμίδας ειδικότερα, είναι: αποδεδειγμένη ικανότητα να αναπτύσσει την έρευνα και τις εφαρμογές της σε νέους τομείς, να συντονίζει δραστηριότητες σε ευρύτερα πεδία έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, να συμβάλλει στη χάραξη ερευνητικής και τεχνολογικής πολιτικής και την ανάπτυξη ερευνητικών οργανισμών με την προσέλκυση εξωτερικών χρηματοδοτήσεων, να έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τη συμβολή του σε επιστημονικούς και τεχνολογικούς τομείς της ειδικότητάς του, να έχει συμβάλει στη διάδοση και εφαρμογή της παραγόμενης από την έρευνα γνώσης, να έχει πλούσιο συγγραφικό έργο σε μονογραφίες ή δημοσιεύσεις σε περιοδικά διεθνώς αναγνωρισμένου κύρους ή και σημαντικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και να έχει τύχει αναγνώρισης από άλλους ερευνητές η συμβολή του στην πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
  • Nα διαθέτουν αξιόλογη επιστημονική εμπειρία στους επιστημονικούς τομείς δραστηριοποίησης του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ ή εν γένει στον τομέα της Δημόσιας Υγείας.

  • Να διαθέτουν αποδεδειγμένη ικανότητα στην άσκηση διοικητικών - διευθυντικών καθηκόντων.

  • Nα διαθέτουν αποδεδειγμένη ικανότητα στρατηγικού σχεδιασμού και προγραμματισμού και ικανότητα διαχείρισης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

  • Να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα. Για τους μη Έλληνες πολίτες απαιτείται η άριστη γνώση της Ελληνικής Γλώσσας, η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ΠΔ 85/2022.

  • Να μην έχουν συμπληρώσει κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας το εξηκοστό τρίτο (63ο) έτος της ηλικίας τους.

  • Να διαθέτουν άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η οποία αποδεικνύεται ενδεικτικώς σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 10 του ΠΔ 85/2022, καθώς επίσης και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο.

  • Να μην υπάρχει στο πρόσωπό τους κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία και να μην έχουν τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση

  • Γνώση της γαλλικής θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Δείτε την προκήρυξη 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητυ
Μαθητεία ή εκμετάλλευση; τι κρύβει το κυβερνητικό σχέδιο και τι δείχνει η ευρωπαϊκή εμπειρία
«Στη Γερμανία, το περίφημο dual system (διπλό σύστημα) συνδυάζει σχολείο και μαθητεία στην επιχείρηση»
Μαθητεία ή εκμετάλλευση; τι κρύβει το κυβερνητικό σχέδιο και τι δείχνει η ευρωπαϊκή εμπειρία
louketo
Σχολεία «φαντάσματα» στη Στερεά Ελλάδα: 25 μονάδες κλείνουν λόγω έλλειψης μαθητών
10 Δημοτικά και 15 Νηπιαγωγεία δεν θα ανοίξουν το 2025-2026 – Η δημογραφική κρίση χτυπάει τα χωριά και απειλεί το μέλλον της εκπαίδευσης
Σχολεία «φαντάσματα» στη Στερεά Ελλάδα: 25 μονάδες κλείνουν λόγω έλλειψης μαθητών
εστια ζωγραφου εμπ
Εξώσεις και συρρίκνωση εστιών — Χιλιάδες φοιτητές σε κίνδυνο
Η αλλαγή κανονισμού και οι απορρίψεις αιτήσεων αφήνουν δεκάδες εστιακούς χωρίς στέγη — Κάλεσμα σε μαζική αντίδραση από τον Σύλλογο Εστιακών
Εξώσεις και συρρίκνωση εστιών — Χιλιάδες φοιτητές σε κίνδυνο
ψυγείο
Μικροβιακός κίνδυνος στο ψυγείο — τα 3 λάθη που το καταστρέφουν και πώς να τα αποφύγετε
Ένα καθαρό ψυγείο δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής: προστατεύει την υγεία σας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των τροφίμων.
Μικροβιακός κίνδυνος στο ψυγείο — τα 3 λάθη που το καταστρέφουν και πώς να τα αποφύγετε